Projekto të ardhmen në University of East London!

20.05.2020

Studio në një nga universitetet më të mirë në Britani të Madhe!


University of East London zhvillon një sesion informues për të gjithë studentët të cilët janë të interesuar në programet bachelor dhe master.

Më datë 3 Qershor, ora 15:00 zhvillohet webinari në të cilin do të keni mundësinë të bisedoni me përfaqësuesin e këtij universiteti mbi programet studimore, kushtet e aplikimit, bursat etj.

Rezervo vendin në Webinar!

 

University of East London

University of East London është themeluar në shekullin e 19-të. Ai është i pozicionuar në zonën lindore të Londrës, vetëm 30 minuta larg nga qendra. UEL është një nga universitetet më të mëdha në Britaninë e Madhe, në të cilin studiojnë mbi 19 000 studentë nga e gjithë bota. Universiteti ofron një larmi programesh, dhe është i njohur për programet fushën e arkitekturës , psikologji dhe shkenca komunikimi.

UEL renditet si universiteti i parë në Britaninë e Madhe për studimet në fushën e psikologjisë. UEL është nga të vetmit universitete në Londër që ofron akomodimin e studentëve në kampus, duke investuar në mbi £170 million në krijimin e ambjenteve të studimit, bibliotekave, laboratoreve, pajisjeve të studimit. Ai ndodhet në krye të renditjes për kënaqësinë studentore në universitetet modern [NSS 2017]. E veçanta e këtij universiteti është se ai fokusohet në metodën e “mëso duke praktikuar, duke i ndihmuar studentët për zhvillimin e karrierës.

Për më shumë informacion rreth UEL

Programet Bachelor

 • Accounting and Finance
 • Advertising
 • Architecture ( ARB/RIBA Part 1)
 • Animation and Illustration
 • Business Management
 • Computer Game Development
 • Fashion Design
 • Fashion Marketing
 • Film
 • Finance
 • Graphic Design
 • Interior Design
 • International Development with NGO Management
 • International Relations
 • Sports Journalism
 • Law
 • Media and Communication

Programet Master

 • Architecture
 • Business Psychology
 • Career Coaching
 • Civil Engineering
 • Coaching Psychology
 • Computer Networks
 • Conflict, Displacement and Human Security
 • Counselling and Psychotherapy
 • Data Science
 • Fashion
 • Filmmaking
 • Finance and Risk
 • Graphic Design
 • Human Resource Management
 • Information Security
 • Integrative Arts Psychotherapy
 • International Business Law

Vizioni i University of East London

 • Diversitet

Barazia e aksesit dhe arritjes së arsimit të lartë, lëvizjes sociale dhe angazhimit të komunitetit.

 • Pasion

Mësimdhënie dhe kërkime shkencore gjithpërfshirëse

 • Kurajo

Inkurajim për të pasur sukses, “punësim të përgatitur”, avokim dhe ndikim.

Mos e humbni mundësinë të konsultoheni me përfaqësuesin e University of East London!

Regjistrohu në Webinar tani!

☎️+355 69 40 40 901

📧ortensa@integral.al

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message