Prezantojme oferten per grupe per kete vere ne UK

10.08.2017

Ofertat per shkollat verore nga Integral


Gjatë verës së nxehtë Integral ju fton të dergoni fëmijen tuaj në një kamp veror në UK aty ata mesojnë gjuhën angleze dhe argëtohen. Për këtë vit ne ju prezantojmë me ofertën për grupet si më poshtë:

Mosha: 12 – 17
Data e fillimit / mbarimit: 12 Korrik – 26 Korrik
Grupi: 10 – 15 nxënës

Rreth shkollës
Shkolla e verës Uxbridge ndodhet ne Universitetin Brunel në Londrën Perëndimore. Ajo është në një distancë shumë të afërt me Metron e Uxbridge-it. Ky qytet në vetvete ka një sërë facilitetesh si qëndra tregëtare, restorante dhe vende për zbavitje dhe argëtim.

Programi
Një javë në shkollën Uxbridge do të ndahet midis 15 orësh mësimi si dhe aktivitete në kampus, ekskursione dhe udhëtime të tjera.

Aktivitete
Kur nxënësit nuk janë në mësim  ose në ekskursione ata marrin pjesë në aktivitete të ndryshme rreth e rrothull qëndrës Uxbridge, aktivitete si: sporte (futboll, volejboll, aerobi, kriket, baseball) jo sportive (aktivitete aktrimi, show) vizita në qëndra tregëtare the Chimes dhe Pavilion, aktivitete në mbrëmje si diskotekë, karaoke etj.

Për të gjithë personat që do të rregjistrohen në të gjitha ofertat e tjera të Integral, do të aplikohet një ulje prej 5% deri ne 10 Prill 2015; zbritja do të bëhet nga cmimet e vendosura në katalogun e ri Shkurt 2015.

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message