Call us
00355 422 52 065

Lajmërime

19.03.2019

Abbey Manchester - vjen në zyrën e Integral!

  Që nga themelimi i saj Abbey College Manchester është bërë një nga ofruesit kryesorë të arsimit në Manchester. Mbajtës i një rekordi të jashtëzakonshëm të suksesit akademik dhe me një reputacion të lartë në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar për cilësinë e mësimdhënies dhe stafin e kualifikuar. Kolegji ndodhet në një ndërtesë moderne në qendër[...] Read more
15.03.2019

Përparësitë e të studiuarit në Hollandë

A ëndërroni të studioni në Evropë? Hollanda, e vendosur në zemër të saj dhe me një mjedis të larmishëm e të gjallë ,tërheq çdo vit studentë nga e gjithë bota. Hollanda është e njohur globalisht për lidhjet e saj të ngushta me biznesin ndërkombëtar dhe me tradita të forta tregtare të dukshme gjatë gjithë historisë[...] Read more
04.03.2019

Përfitimet e kampeve verore

➽ NJË KAMP VEROR ËSHTË EKUIVALENT ME EKSPERIENCËN E NJË VITI   Jo, nuk po i referohemi faktit që në një periudhë kaq të shkurtër fëmijët zgjaten pa u ndalur, dhe se nuk do ti bëjnë me veshjet e tyre, por se kampi veror punon si një katalizator. Po, një përshpejtues për t'u bërë më[...] Read more
28.02.2019

Cfarë ndodh pas kampeve verore në grup?

  ⋖Çfarë është më e bukur se ndjenja e përkatësisë në një grup?⋗ (M. T., babai i një 11-vjeçari) Një grup ëndrrash dhe interesash të përbashkëta, dëshirën për të eksploruar vende të reja, nje ambjent multikulturor, eksperienca të reja, përmirësimi i të paktën një gjuhe të huaj dhe miq nga e gjithë bota. Mendje e[...] Read more