Call us
00355 422 52 065

Lajmërime

27.03.2019

Hanze University of Applied Sciences

  Hanze University of Applied Sciences ndodhet në qytetin studentor të Groningen. Emri Hanze i referohet Lidhjes Hanseatic, aleancës tregtare mesjetare të qyteteve të Holandës, Gjermanisë, Skandinavisë dhe Zonës Balltike. Qyteti i Groningenit ka një traditë të vjetër në fushën e tregtisë, por edhe në atë të shkencës dhe kulturës. Hanze është një universitet i[...] Read more
27.03.2019

Rotterdam Business School

  Rotterdam Business School ofron një sistem të arsimit të lartë në gjuhën angleze, për një karrierë të suksesshme profesionale në zemër të Europës, me një sërë programesh të biznesit ndërkombëtar në nivelin Bachelor dhe Master. I njohur për programet: ✜ Bachelor in International Business & Management ✜ Master in Finance & Accounting ✜ Master[...] Read more
25.03.2019

The Hague University of Applied Sciences

  The Hague University of Applied Sciences është një universitet i shkencave të aplikuara me filozofinë e kombinimit të teorisë dhe praktikës. Mësimdhënia zhvillohet në grupe të vogla, në menyrë që studentëve ti jepet kujdes individual nga ana e profesorëve. Programet e studimit japin mundësinë për të bërë një transferim të një semestri në një[...] Read more
21.03.2019

Saxion University of Applied Sciences

  Saxion University of Applied Sciences është një nga institucionet më të mëdha të arsimit të lartë në Hollandë, me rreth 27,000 studentë. Universiteti Saxion ka një histori të pasur, rrënjët e te cilit datojnë që prej vitit 1875. Universiteti ka tre kampuse në pjesën lindore të Hollandës - një kampus në secilën prej tre[...] Read more