Call us
00355 422 52 065

Lajmërime

10.08.2017

Filluan rregjistrimet per fillimin e vitit shkollor ne BRITANIKA

Filluan rregjistrimet per fillimin e vitit shkollor ne BRITANIKA!!!   Viti i ri fillon dhe me cmime me OFERTA !!! Per femije cmimet fillojne nga 13 000 lek per nivel deri ne 16 000 lek per nivelin me te larte; Per te rritur cmimet fillojne nga 14 000 lek deri ne 18 000 lek per[...] Read more
10.08.2017

Vizita e Kate Walewska / Regional Manager / Ulster University

Kate Walewska Regional Manger nga University of Ulster do te jete e pranishme ne Shqiperi dhe ne zyrat e Integral Educational Programs ne datat 21 dhe 22 Tetor. Kate do te jete e ftuar ne disa nga shkollat me prestigjoze te Tiranes ku do te zhvillohet edhe workshopi "Mundesite e studimit ne Angli". Te gjithe[...] Read more