Call us
00355 422 52 065

Lajmërime

06.02.2019

Centigrade - testi i orientimit profesional

➽ CENTIGRADE - TESTI I ORIENTIMIT PROFESIONAL ➤ Preview (Për nxënësit e moshës: 14-17 vjec) Testi Preview i ndihmon studentët të identifikojnë fushat dhe programet e përshtatshme për ta, të zbulojnë se si mund të zhvillojnë aftësitë dhe të marrin informacion të detajuar rreth fushave specifike që ata kanë interes, të marrin vendime për të[...] Read more
05.02.2019

Abbey DLD Colleges - vjen në Tiranë!

Pak histori: Kolegji më i vjetër, Davies Laing dhe Dick College (DLD) u themelua në vitin 1931. Pas 10 vjetësh të vendosura në Marylebone, Kolegji u bashkua me motrën e saj të vogël Abbey College dhe u zhvendos në vitin 2015 në një objekt të ri në Lambeth. DLD College London ka objektet e mësimdhënies[...] Read more
28.01.2019

BURSA për nxënësit që regjistrohen për klasat 8-9

➽ BRILLANTMONT INTERNATIONAL COLLEGE Shkolla Ndërkombëtare e Brillantmont ofron bursa për një numër të kufizuar studentësh që dëshirojnë të hyjnë në klasën e 8-të apo të nëntë. ⋘ Bursa deri në 20% zbritje të tarifave të shkollës për vitin akademik, për klasën e 8-të apo të 9 ⋙ ✪ Kriteret e bursave Studentët që dëshirojnë[...] Read more
22.01.2019

Arsimi dhe shkollat në Zvicër

➽ Arsimi në Zvicër Në artikujt e mëparshëm kemi paraqitur disa arsye pse Zvicra është një zgjedhje e shkëlqyer për kampet verore dhe këtë herë ne do të paraqesim me detaje: Arsimin zviceran dhe shkollat e përzgjedhura. Shkollat zvicerane janë ndër shkollat më elitare të botës. Kjo është për shkak të relievit të mrekullueshëm të[...] Read more