Call us
00355 422 52 065

Lajmërime

10.08.2017

Perfaqesuese e University of Ulster ne zyren e Integral ne daten 24 prill!

Ne daten 24 Prill ne zyrat e Integral Educational Programs do te jete e pranishme Daniela Kanisova, Perfaqesuese e University of ULSTER.  Te gjithe te interesuarit per mundesite qe ofron University of Ulster jane te ftuar te vijne dhe te flasin personalisht me perfaqesuesen. Per te lene nje takim, ju lutem na telefononi. Jeni te[...] Read more
10.08.2017

Te apasionuar pas letersise britanike 2013

Nga Britania e Madhe ky artist vjen ne kete ekspozite me disa nga librat me karakter artistik dhe ne dizajn dhe do te jene me te prekshem se asnjehere me pare per publikun shqiptar duke krijuar ndikim te konsiderueshem dhe frymezim per autoret e librit por njekohesisht edhe interes per publikun e gjere. Ekspozita eshte[...] Read more
10.08.2017

Vizita e Arianna Catti De Gasperi

John Cabot University eshte nje Universitet privat Amerikan me vendndodhje ne Rome, Italy. I themeluar ne vitin 1972 universiteti mori emrin ne nder te eskploratorit Italian Giovanni Caboto. Universiteti ofron Diploma Bachelor dhe mundesi per te studiuar jashte per me shume se 1,100 student nga 60 vende te ndryshme. Pse John Cabot Univeristy? Kesaj dhe[...] Read more
10.08.2017

Happy Hour ne Britanika

Happy Hour Oferta me e re e kurseve per gjuhen angleze!!! Kurset me 50 % off ose me shume per te gjitha nivelet nga A1 ne B2. Happy Hour ne Britanika eshte ne orarin e paradites 10:30 - 12:00 dhe ora 14:00 - 15:30. Miresevini!!! Kane filluar regjistrimet per te gjitha kurset dhe nivelet tek[...] Read more