Call us
00355 422 52 065

Lajmërime

10.08.2017

Panairi i "Edukimit Jashte Vendit" 2015

  Në datat 27 – 28 Mars në Hotel Rogner, Tiranë do të zhvillohet panairi i katërt “Edukimi Jashtë Shqipërisë". Shkolla të mesme, universitete dhe kampe verore nga Europa dhe SHBA do të jenë të pranishme në këtë eveniment. Panairi organizohet nga Integral Educational Programs në Hotel Rogner, Tiranë 27 Mars 2015 ora 11:00 – 19:00 28 Mars 2015 ora[...] Read more
10.08.2017

Programi i prezantimeve per daten 27-28 Mars, 2015 ne hotel Rogner

Programi i prezantimeve per daten 27 Mars, 2015 ne hotel Rogner Gjate panairit do te zhvillohen prezantime te ndryshme nga perfaqesues te shkollave. Programi per daten 27 Mars do te jete si me poshte: 12:00   Një hyrje në procesin UCAS - aplikoni për universitetet në Mbretërinë e Bashkuar "- Earlscliffe, Mr. Tim Fish 13:00   "Studimet[...] Read more
10.08.2017

A jeni gati për mundësinë e jetës? Aplikoni për bursa në Hollandë!

Hollandë Programet Fellowship (NFP) Programet Fellowship Hollandë (NFP) nxisin krijimin e kapaciteteve brenda organizatave në 51 vende duke ofruar bursa për trajnimin dhe edukimin për profesionistët. NFP është iniciuar dhe financuar plotësisht nga Ministria Hollandeze e Punëve të Jashtme. The Netherland Scholarship Këto bursa janë menduar për studentët ndërkombëtarë nga jashtë Zonës Ekonomike Evropiane (ZEE) të[...] Read more
10.08.2017

Rregjistrimet e para perfitojne 5% ulje

Në Integral kanë filluar rregjistrimet për kampet verore për verën që po vjen. Dhe këtë vit Integral vjen përsëri me një ulje për rregjistrimet e para “early bird discount” me 5% nga vlerat e shënuara në katalogun e ri për kampet verore Shkurt 2015. Oferta është e vlefshme deri në 10 Prill 2015 dhe pagesa[...] Read more