Call us
00355 422 52 065

Lajmërime

10.08.2017

Top Education Tour Albania 2015

TOP EDUCATION TOUR! Integral Educational Programs ju fton me kënaqesi për prezantime të veçanta në lidhje me pranimin në shkollat e mesme, kolegjet dhe universitetet elitare në Britaninë e Madhe, Gjermani e Zvicër. Prezantimet do të mbahen si në datat e më poshtme: 28 Shtator, ora 18:00 – Tiranë (Hotel Rogner) 29 Shtator, ora 18:00[...] Read more
10.08.2017

Bromsgrove School

Eshte e vendosur ne afersi te qytezes se mrekullueshme Bromsgrove te qarkut te Worcestershire. Shkolla ka nje histori te vjeter, informacionet e para duke filluar nga shekulli i XVI, i kohes se dinastise Stuart. Shkolla eshte e vendosur ne nje park te bukur prej 100 hektaresh. Ndertesat e ndertuara ne kohe te ndryshme perbejne nje[...] Read more
10.08.2017

Super ofertë për një shkollë në UK

Për të gjitha rregjistrimet në Earlcliffe, shkolla ofron 20 % ulje.   Për të gjithë ata që kanë vendosur tani për një kamp veror Shkolla ka dy qëndra në të cilat zhvillohen kurset e verës: Earlscliffe – për moshat 14-17 vjec, kurse intensive me 23 orë duke përfshirë edhe projekte më tema UNESCO, debate etj.[...] Read more
10.08.2017

Vazhdojne te zyrat tona SUPEROFERTAT per kampet verore

Uljet per kampet verore jashte vendit vazhdojne edhe per pak kohe. Disa nga shkollat e veres nepermjet zyres sone bejne ulje sipas te dhenave te poshteshenuara: Farringtons School – 5% ulje nga cmimet e shenuara ne katalog; Pangbourne College – 5% ulje nga cmimet e shenuara ne katalog; Lancing – 10% ulje nga cmimet e[...] Read more