Call us
00355 422 52 065

Lajmërime

10.08.2017

Interviste me Dr Liam Hughes dhe Erind Maho ne Vizion Plus

Nxenesi me i mire i kolegjit "Cardiff Sixth Form College" per vitin 2014, ka fituar bursen e plote ne Univeristetin e Cambidge per degen e inxhinerise!   Erind, student shqiptar i cili gjeti Cardiff Sixth Form College, studioi atje dhe doli me rezultate te shkelqyera, duke perfshire titullin e studentit me te mire nga i[...] Read more
10.08.2017

Cardiff Sixth Form College ne zyren e Integral-it

Ju njoftojme me kenaqesi qe diten e hene ne daten 22 Shtator ne zyren tone do te zhvillohen prezantime e Cardiff Sixth Form College. Ju ftojme te takoheni personalisht me stafin drejtues te kolegjit, te bisedoni per mundesi studimi, per procedurat e aplikimit si dhe per programin pergatitor per universitetet me te mira ne Angli,[...] Read more
10.08.2017

Work and Study 2014

Në datat 3 - 4 - 5 Tetor 2014 për të pestën herë rradhasi në ambjentet e MUZEUT HISTORIK KOMBETAR do të zhvillohet panairi "Work & Study 2014", Edicioni V. Qëllimi i "Work & Study 2014" është të hedhë një strategji të re në tregun e punës dhe të studimit.   Zhvillimi i karrierës është[...] Read more
10.08.2017

Universiteti Coventry hap kampusin e tij te ri ne Stambool, Turqi!

  Deshironi te zgjeroni me tej aftesite e biznesit dhe punesimit ne karrieren qe keni zgjedhur? Atehere bashkohuni prezantimit qe mbahet ne zyren e Integral te premten ora 13:00, me date 18 Korrik 2014 rreth kampusit te ri te Universitetit Coventry I cili hapet ne Stamboll. Perfaqesuesit e Universitetit do te mbajne nje seksion ku[...] Read more