Call us
00355 422 52 065

Lajmërime

10.08.2017

Nxitoni për t’u regjistruar në shkolla të mesme jashtë vendit!

Aplikimet për shkollat e mesme janë ende të hapura! Për të gjithe nxënësit që akoma nuk kanë aplikuar ose nuk arritën të përfundojnë aplikimin, tashmë kanë mundësinë të aplikojnë për kurset që fillojnë në Shtator 2016 ose Janar 2017!   Nxitoni të paraqiteni pranë zyrave tona - do të merrni informacionet e plota për mundësitë[...] Read more
10.08.2017

Ditë e hapur me Universitetin Coventry dhe takime për pranim direkt!

Mos humbisni shansin që mund t’ju ndryshojë rrjedhën e jetës tuaj! Të studiuarit jashtë është një eksperiencë unike. Investoni për një të ardhme të sigurt drejt rrugës së suksesit, tashmë mundësia për ta bërë këtë është fare pranë jush.   Të premten më datë 29.07.2016, organizihet takimi në zyrën e Integralit me Z. Claudiu Iordache,[...] Read more
10.08.2017

INTO GLOBAL Partnerships - Vizitë në Tiranë

  Dëshironi të studioni në një nga univeristetet elitë në Amerikë ose Angli? Në datën 16 Maj ju ftojmë në zyrën e Integralit për takime me një nga përfaqësuesit e INTOs Z. Dr. Glen Besterfield, Profesor i Inxhinierisë Mekanike dhe asistent i zv/presidentit për pranimet ndërkombëtare në univeristetin e South Florida. Gjatë kësaj kohe do[...] Read more
10.08.2017

Mundesi studimi ne kolegjet elitare angleze Abbey DLD Group of Colleges!

Ju ftojme per takimet ekskluzive me perfaqesuesit e kolegjeve elitare Abbey DLD ne Cambridge, Londer, Birmingham dhe Manchester! Ne ditet 9-10 Maj ne zyren e Integralit do te jete e pranishme Znj. Caroline Marshall per t’ju informuar rreth programeve qe ofrohen ne kampuset e grupit Abbey DLD, kerkesave per pranimin, procedurave te aplikimit si dhe mundesive e[...] Read more