Call us
00355 422 52 065

Lajmërime

10.08.2017

JAVA E ARSIMIMIT ZVICERIAN

Vetëm në datat 16 deri 20 Janar, Integral ofron 20% zbritje ekskluzive për 6 programe të ndryshme gjuhësore në Zvicër. Zvicra ka dhënë gjithnjë vlera të larta në ofrimin e arsimit me cilësi të mirë dhe krenohet me mundësitë e shumta të arsimit të lartë. Ajo është një prej investitorëve kryesorë botëror në fushën e[...] Read more
10.08.2017

Afatet e reja për aplikimet në Hollandë!

Dalin afatet e reja të aplikimeve për programet Bachelor në Hollandë në degët Ekonomi dhe Administrim Biznesi Ndërkombëtar. Dëshirojmë t’ju bëjmë me dije se këtë vit ka një afat të ri dhe më të hershëm për të aplikuar në këto degë. Për të marrë pjesë në procedurën e përzgjedhjes, të gjithë interesuarit mund të aplikojnë[...] Read more
10.08.2017

Ditë takimesh me përfaqësuesin e Swiss Education Group (SEG)

Jeni duke planifikuar studimet tuaja në një nga degët e Mikpritjes, Turizmit, Hotelerisë, Menaxhimit të Biznesit etj., dhe njëkohësisht dëshironi të merrni më të mirën e arsimimit dhe eksperiencës së punës jashtë vendit? Integral jua jep këtë mundësi! Mos humbisni rastin të merrni pjesë në takimin që do të organizohet të enjten më datë 8 Dhjetor[...] Read more
10.08.2017

TOP EDUCATION TOUR përsëri në qytetin tuaj!

ntegral Educational Programs ka kënaqësinë t’ju ftojë në prezantimet që do të zhvillohen për pranimin në kolegjet dhe universitetet elitare në Britaninë e Madhe dhe Europë. Prezantimet do të zhvillohen në: 14 Nëntor, ora 18:00 - Shkodër, EUROPA GRAND HOTEL 15 Nëntor, ora 18:00 - Elbasan, HOTEL SKAMPA 16 Nëntor, ora 18:00 - Berat, HOTEL TOMORI 17 Nëntor, ora 18:00 - Vlorë, HOTEL[...] Read more