Call us
00355 422 52 065

Lajmërime

16.05.2019

Bursa deri ne 100% - takohuni perfaqesuesin e D’Overbroeck’s Oxford!

  Përgatiteni fëmijën tuaj për karrierën e ardhshme në një nga shkollat elitare angleze! →D'Overbroeck's Oxford D’overbroeck’s, një nga shkollat më të mira në Britaninë e Madhe, është themeluar në vitin 1978 dhe ndodhet në qendër të Oxfordit, pranë zonës komerciale të universitetit të Oxfordit. D’Overbroeck’s ka një famë akademike të shkëlqyer dhe është vendi[...] Read more
14.05.2019

Rezervoni kampin tuaj veror në "Kopshtin e Anglisë" TANI!

Earlscliffe ofron programe përgatitore akademike për djem dhe vajza të moshës nga 8 deri në 17 vjeç. Shkolla ndodhet në Folkestone, në qarkun Kent, në "Kopshtin e Anglisë", pranë Londrës dhe aeroporteve të saj. Earlscliffe është e vendosur në bregdet dhe në një ditë të kthjellët ju mund të shihni nga larg edhe Francën! Që[...] Read more
30.04.2019

Fitoni një kamp veror falas në Londër!

Dëshironi të kaloni 1 javë të paharrueshme në një kamp veror në Londër? "Integral" dhe Academic Summer ju japin këtë mundësi unike nëpërmjet konkursit "Fitoni një kamp veror në Londër", i cili do të zhvillohet nga data 1 deri më 31 Maj 2019. Nëse jeni midis moshës 13 dhe 17 vjeç, atëherë ne kemi një sugjerim për ju - shpalosni[...] Read more
22.04.2019

D'Overbroeck's College - Përgatitni fëmijën tuaj për karrierën e tij të ardhshme në një nga shkollat më të mira në Oksford!

D’overbroeck’s, një nga shkollat më të mira në Britaninë e madhe, është themeluar në vitin 1978 dhe ndodhet në qendër të qytetit të Oxfordit, pranë zonës komerciale të universitetit të Oxfordit. Gjimnazi D’Overbroeck’s ka një famë akademike të shkëlqyer dhe është i vendi i duhur për nxënës të cilët ndihen të pavarur, mjaft të motivuar[...] Read more