Përse diploma IB është mënyra ideale për përgatitjen në universitet?

11.12.2018

Programet e shkollave te mesme IB


Programi i Diplomës IB është një kurs para-universitar sfidues dhe gjithëpërfshirës. Ai përbëhet nga një program shumë i sofistikuar dyvjeçar, i cili mbulon një sërë lëndësh akademike, si gjuha angleze, gjuha e huaj, historia, shkenca, artet dhe matematika dhe shkencat kompjuterike.
Ky program synon zhvillimin e fëmijës në tërësi por ne përgjithësi ka për qëllim prodhimin e qytetarëve dhe individëve të balancuar mirë.
Niveli dhe cilësia e trajnimit që ofrohet në Programin Ndërkombëtar të IB njihet gjerësisht për nivelin e lartë të standardeve akademike. Vlerësimi i studentëve shtrihet gjatë dy viteve kohëzgjatje dhe ka nje mori aktivitetesh te ndryshme. Kontrolli përfundimtar për secilën lëndë është një domosdoshmëri në vlerësim. Programi i IB përbëhet nga një bord ndërkombëtar të ekspertëve të cilët janë të trajnuar tërësisht dhe monitorohen me kujdes nga Organizata Ndërkombëtare e Diplomave Baccalaureate (IBO), puna e tyre kryesore është të vlerësojë punën e studentëve.

Benefitet e IB ?

➲ Përgatitja më e mirë akademike para-universitare
➲ Theksi vendoset gjithnjë në kuptim logjik të dijeve
➲ Ju mëson mësimin në mënyrë të pavaruar
➲ IB inkurajon të menduarit kritik
➲ Është një kualifikim ndërkombëtar

Tani që u njohët me sistemin më të mire para-universitar, ju ftojmë të njiheni edhe me shkollën më të mire për të mësuar IB.

 

▶ 18 Dhjetor ⌛ Ora: 15:00 ✔ Zyra Intergal

Kjo nuk është gjithcka:
Në dt: 20 Dhjetor do të keni mundësi të bëni testet paraprake dhe intervistën me përfaqësuesin.

Hyrja është e lirë!

Na kontaktoni +355 422 52 065 ose regjistrohuni në linkun e mëposhtëm: ⇘ ⇘ ⇘

Etiketa:
shkolla te mesme

news.front.related_news

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për viti...

Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit të vendosur çdo vit nga institu...
12.01.2024 Lexo me shume

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message