OXFORD International Education Group vjen në Tiranë

06.11.2018

Kolegjet elitare britanike, D’Overbroeck’s dhe Oxford Tutorial vijne ne zyren e Integralit


Kolegjet elitare britanike, D’Overbroeck’s dhe Oxford Tutorial vijne ne zyren e Integralit per te ofruar bursa deri ne 40 % per nxenesit e talentuar.
Pervec programeve standarte si GCSE , A level mund te aplikoni dhe per NCUK International Foundation Year ne biznes dhe shkence.

D’overbrock’s College:
Gjimnazi është themeluar në vitin 1978 I vendosur ne Oxford, është I famshëm për përgatitjen e studentëve për të hyrë në universitet më të mira të Britanisë së Madhe.
Një veçanti e shkollës është përpjekja për të krijuar një atmosferë të përshtatshme për të zhvilluar cilësi individuale të çdo nxënësi, duke u fokusuar në individualitetine secilit, në mendimin kritik dhe krijues, inkurajimin e ndryshimit dhe të origjinalitetit.
Niveli akademik I arsimit, ambjenti shoqëror, mardhënia nxënës-profesorë e bazuar në besim dhe pjesëmarrja active e nxënësve në proçesin e studimit janë çelësi I rezulatateve të mira në provime.

Oxford Tutorial College:
Kolegji I pavarur i specializuar në programet A Level dhe GCSE. Gjatë viteve shkolla ka krijuar një reputacion të shkëlqyer për të siguruar përgatitjen efektive për provimet publike.
Kolegji ofron një mjedis krejt të ndryshëm me atë të një shkolle tradicionale. Mësimdhënia eshte interaktive dhe jo formale.

Ejani në datë 7 dhe 8 Nëntor në zyrën e Integral dhe flisni nga afër me përfaqësuesin e Oxford Group,z.Jack Joseph.
Mesoni me shume per kolegjet dhe si mund te perfitoni nga mundesite qe ato ofrojne.

Rezervoni vendin tuaj! Ju presim!
P.S: Vendet jane te limituara.

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message