ONCAMPUS - Pranim i garantuar në Universitetet më të mira

19.07.2022

ONCAMPUS – Education Group ofron mundësinë e garantuar për studime jashtë vendit duke ndjekur programe bachelor apo master në disa nga universitetet më të mira jashtë vendit.


ONCAMPUS ofron një partneritet midis shumë universiteteve lider në botë dhe Cambridge Education Group. Qendrat e ONCAMPUS ndodhen në kampuset universitare në të gjithë Britaninë e Madhe, Europë dhe SHBA.

ONCAMPUS i siguron studentëve ndihmën dhe asistencën e duhur në studimin dhe përmirësimin e gjuhës angleze, si edhe përgatitjen dhe vazhdimin me sukses të studimeve të larta në universitetet me të mira.

Të gjithë studentët që synojnë të vazhdojnë studimet jashtë vendit dhe dëshirojnë të krijojnë një bazë të qëndrueshme arsimimi për vitet në vazhdim të studimeve.

ONCAMPUS London

 • Një histori e provuar e ofrimit të këshillave për Arsimin e Lartë për të ndihmuar studentët të përparojnë në universitetet më të mira në UK
 • Studioni në institucione të klasit botëror në zemër të Londrës, pranë kolegjeve të tjera të Universitetit të Londrës si SOAS dhe UCL.

Ka partneritet me universitetet e mëposhtme:

 • Birkbeck, University of London
 • Royal Holloway, University of London
 • The Courtauld Institute of Art
 • Queen Mary, University of London
 • The Royal Veterinary College, University of London
 • Goldsmiths, University of London

London South Bank University

ONCAMPUS London South Bank është i bazuar në kampusin e London South Bank University (LSBU), një nga universitetet kryesore moderne në uk. Nëse studioni në ONCAMPUS London South Bank, ju garantohet përparimi në Universitetin e London South Bank me përfundimin me sukses të programit Foundation.

 • Londra është emëruar “Qyteti më i mirë studentor” (Rankimi më i mirë i qyteteve studentore të QS, 2019: Top 10 në botë)
 • Themeluar në 1892, Universiteti i London South Bank (LSBU) ka krijuar mundësi profesionale për studentët për më shumë se 125 vjet
 • Programe të akredituara në mbarë botën
 • Universiteti ka një vendndodhje fantastike në Londrën qendrore
 • Studentët kanë një mundësi të garantuar për praktika dhe punë me drejtues të tregut si Goldman Sachs, KPMG & Ogilvy dhe Mather

ONCAMPUS Paris

ONCAMPUS Paris u ofron studentëve ndërkombëtarë ambicioz përparim në disa nga programet më emocionuese, inovative dhe ndërkombëtare. Studentët u ofrohet një gamë e zgjedhur e programeve universitare dhe pasuniversitare, në fusha si: Finance, International Trade, Marketing, Purchasing, Supply Chain and Wine.

Shkolla e Biznesit KEDGE ka kampuse anembanë botës dhe studentët mund të përparojnë për të studiuar në kampuset e tyre inovative në Paris, Marseille ose Bordeaux.

 • Franca aktualisht ka 36 universitete në renditjen e QS World University Rankings 2021, 10 prej të cilëve janë renditur në 300 më të mirët në botë
 • Franca ka disa nga tarifat më të ulëta të shkollimit në Evropë
 • Aktualisht Franca është destinacioni i tretë më i popullor në botë për studentët ndërkombëtarë
 • Franca është vendi i tretë më inovativ në botë, vetëm pas SHBA-së dhe Japonisë (Reuters 2022)
 • Ekonomia franceze është e madhe. Parisi krenohet me zonën më të madhe të biznesit në Evropë, La Défense, e cili është shtëpia e kompanive si; AXA, Total, Carrefour dhe Peugeot Citroën kalojnë një gamë të gjerë sektorësh të ndryshëm.
 • Mundësitë e punës pas studimit janë të favorshme.
 • Studentët ndërkombëtarë mund të aplikojnë për një Autorisation Provisoire de Séjour (një leje qëndrimi e përkohshme) e cila jep 12 muaj për të siguruar një vend pune.

Cilat programe janë në dispozicion në UK dhe Europë?

 • Undergraduate Foundation: Për pranim në një gamë të gjerë diplomash universitare (BA/BSc). Në mënyrë të veçantë për studentët që dëshirojnë të studiojnë Mjekësi, ONCampus ofron gjithashtu programin ekskluziv Medicine Undergraduate Foundation Programme
 • International Year One: Për pranim në vitin 2 në një game të gjerë Diplomash Universitare
 • Master’s Foundation: Për pranim në Diploma Pasuniversitare (MA/MSc/MBA).
 • English Language Preparation: Për pranim në programet e Undergraduate or Master’s Foundation Programmes

Në SHBA ofrohet:

 • University Transfer Programme: Për pranim në vitin 2 në një game të gjerë Diplomash Universitare në Universitetet partnere ose në çdo Universitet tjetër të zgjedhur.

Përse ONCAMPUS?

 • ONCAMPUS ju mundëson rezultate të garantuara
 • Përmes partneriteteve të shumta, ONCAMPUS ofron programe në mbi 500 universitete në të gjithë botën.
 • Programet janë tepër fleksibël
 • Ofrohet përzgjedhje e programeve të ndryshme nga një numër shumë i madh universitetesh, për të siguruar fleksibilitet dhe zgjedhje për të gjithë studentët.
 • Përvojë dhe cilësi
 • ONCAMPUS është pjesë e Cambridge Education Group, ofruesi i parë i programeve përgatitore (foundation year & year one) dhe një ndër institucionet e parë arsimor ndërkombëtar që nga viti 1952.
 • Qëllimi i ONCAMPUS dhe universiteteve partnere është që studentët të gëzojnë një përvojë të vërtetë universitare gjatë gjithë programit të tyre.

Cfarë programesh ofrohen?

 • Studime të nivelit të parë Universitar: Programe (BA / BSc)
 • Programi International Year One: Ofrohet për studentët ndëkombëtar për programe të nivelit të parë në degët Biznes, Ekonomi dhe Inxhinieri
 • Studime të nivelit Master: Programe pasuniversitare (MA / MSc / MBA)
 • Përgatitja e Gjuhës Angleze: Programe përgatitore të gjuhës Angleze për regjistrimin në studime të nivelit të parë ose maste

Për më shumë informacion:

Aplikoni këtu!

+355 69 40 40 901

📧xhensila@integral.al

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message