Nxitoni për t’u regjistruar në shkolla të mesme jashtë vendit!

10.08.2017

Shkolla te mesme - Integral Albania


Aplikimet për shkollat e mesme janë ende të hapura!

Për të gjithe nxënësit që akoma nuk kanë aplikuar ose nuk arritën të përfundojnë aplikimin, tashmë kanë mundësinë të aplikojnë për kurset që fillojnë në Shtator 2016 ose Janar 2017!

 

Nxitoni të paraqiteni pranë zyrave tona – do të merrni informacionet e plota për mundësitë që ofrohen në kolegjet angleze, si dhe ndihmën e nevojshme për të gjitha procedurat.

Për të marrë një informacion më të detajuar ju lutem kontaktoni tek:


 Cel: 066 40 40 501

 

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message