Njoftim mbi udhëtimin drejt UK

11.05.2021

Nga data 17 Maj Mbretëria e Bashkuar shton edhe 12 shtete të tjera në “listën e gjelbër” të vendeve që mund të udhëtojnë drejt UK.


Nga data 17 Maj Mbretëria e Bashkuar shton edhe 12 shtete të tjera në “listën e gjelbër” të vendeve që mund të udhëtojnë drejt UK.

Britania i ka klasifikuar vendet në tre kategori – jeshile, portokalli dhe të kuqe. Klasifikimi bazohet pjesërisht në situatën Covid-19 në ato vende dhe suksesin e kryerjes së vaksinave.

Qeveria Britanike lëshoi ​​të premten udhëzime të reja mbi kufizimet e udhëtimit ndërsa vendi i afrohet fazës së tretë të heqjes së “karantinës”. Mbretëria e Bashkuar konfirmoj një “listë të gjelbër” të re të vendeve dhe territoreve ku njerëzit do të lejohen të udhëtojnë nga data 17 maj pa pasur nevojë për

Individët të cilët kanë qenë në një vend ose territor të vendosur në listën e kuqe në 10 ditët e fundit do të lejohen të hyjnë në Britani vetëm nëse kanë kombësi britanike ose irlandeze, ose kanë të drejta qëndrimi në Mbretërinë e Bashkuar por vetëm me kushtin e karantinës së detyrueshme në një hotel të aprovuar nga qeveria për 10 ditë. Të tjerëve do t’u refuzohet hyrja në UK.

Për më shumë informacion:

Regjistrohuni këtu

☎️: +355 69 40 40 415
📧: leidia@integral.al

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message