Njoftim mbi aplikimet për vjeshtën 2021 në USA!

25.05.2021

Shansi i fundit për të aplikuar në një shkollë të mesme, universitet ose community college në Amerikë për vjeshtën 2021


Procesi i vaksinimit në shkolla dhe kolegje në SHBA po vijon. Shkollat ​​do të jenë të hapura dhe pritet të funksionojnë në vjeshtë 2021 dhe ende po ofrohen disa bursa të pjesshme .

Bursa në Shkollat e Mesme

Ne ofrojmë 40-60% bursë në shkollat e mesme në vendet më kryesore në SHBA

 • New York
 • Hawaii
 • Massachusetts
 • Georgia
 • Maine
 • Karolina e Jugut
 • Florida
 • Vermont
 • Kalifornia

Kostoja e rregullt e një viti akademik në ato shkolla varion nga 55,000-65,000 dollarë në vit dhe me bursat tona, kostoja ulet në 25,000 – 35,000 $ në vit në varësi të shkollës dhe situatës financiare të familjes (kostoja përfundimtare përfshin: shkollimin, dhomën, bordin, sigurimin shëndetësor)

Nuk ka kërkesa për provim në gjuhën angleze.

Bursat në Universitet

Ne akoma pranojmë studentë për Vjeshtën 2021. Ne kemi partneritet me mbi 1.000 universitete amerikane. Ofrohen bursa të pjesshme për vjeshtën 2021.

Çmimi i përgjithshëm për një vit akademik fillon nga 19,950 dollarë (përfshirë shkollimin, dhomën, bordin dhe sigurimin shëndetësor).

Community College

Janë programe të rangut të lartë ku akomodimi bëhet në shtëpi studentore.

Tarifa: 19,950 dollarë – 27 950 dollarë
Destinacionet kryesore:

 • California
 • Florida
 • Oregon
 • Washington

Pranim dhe ndihmë e garantuar për transferimin në një kolegj 4-vjeçar.

Për më shumë informacion:

Rezervoni konsulencën tuaj!

☎️: +355 69 40 40 801
📧: krysia@integral.al

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message