Ndërto të ardhmen në Information Technology!

02.03.2023

Studime jashtë vendit


Constructor University (Jacobs University) është bashkuar me JetBrains, një kompani Çeke që merret me  zhvillimin e softuerëve, për të krijuar një program unik, BSc në Data Science dhe Software Development (DSSD). Programi do t’u sigurojë studentëve një bazë të fortë në matematikë dhe programim, duke i lejuar ata të zotërojnë metoda të reja programimi dhe të kalojnë në fusha të tjera të industrisë së IT.

Ky program i ri është një kombinim i Software Development, Data Analysis, Machine Learning, dhe ekspertizes se JetBrains. Ky është një program i krijuar për të përgatitur studentët, për t’u bërë elita e së nesërmes në zhvillimin e softuerëve, gjuhët e programimit, data analysis dhe ML. Nëpërmjet projekteve të botës reale, praktikës së teknologjive më të fundit dhe këshillimit nga ekspertë të industrisë, studentët do të fitojnë një përvojë unike që u krijon mundësi për një karriere suksesshme.

Cfarë ofron programi? 

 • Njohuri themelore në matematikë dhe programim: ky themel i fortë u lejon studentëve të zgjedhin çdo rrugë zhvillimi në IT dhe industritë e lidhura me të.
 • Mësoni nga programuesit kryesorë të industrisë dhe profesionistët e Teknologjisë së Informacionit: kurset e programimit mësohen nga zhvillues të kompanive kryesore të IT-së. Kjo u siguron studentëve njohuri praktike të përditësuara që i vendos ata për sukses në këtë fushë.
 • Përparoni dhe zhvilloni aftësitë në IT me më të mirët: DSSD krenohet me një komunitet të angazhuar dhe të apasionuar, duke u ofruar studentëve një mjedis mësimor mbështetës dhe bashkëpunues. Për më tepër, në partneritet me ofruesin kryesor global të mjeteve për zhvilluesit JetBrains, DSSD ofron mundësi për studentët që të marrin pjesë në trajnime për garat e programimit, duke u dhënë atyre një shans për të shfaqur aftësitë e tyre dhe për të fituar njohje në industri.
 • Përmirësimi dhe përditësimi i vazhdueshëm i programit: program bashkëkohor dhe i detajuar që u ofron studentëve njohuritë dhe aftësitë më të kërkuara në këtë fushë.

Pse duhet të studioni në Constructor University?

 • Përvojë ndërkombëtare
 • Zhvilloni aftësitë tuaja ndërkulturore duke studiuar me studentë nga më shumë se 100 vende 
 • Mundësi e shkëlqyer për të studiuar jashtë vendit
 • Rankim shumë i mirë në nivel ndërkombëtar
 • Përfitoni nga standardet më të larta në mësimdhënie, të mësuarit ndërdisiplinor, përfshirjen e hershme të kërkimit dhe edukimin praktik.
 • Karrierë globale
 • Lidhuni me Alumni për të zgjeruar rrjetin tuaj profesional dhe për të filluar karrierën tuaj me mbështetjen e stafit të zhvillimit individual të karrierës.

Mbështetje Financiare: 

Bursa JetBrains është krijuar për të mbështetur studentët e talentuar në këtë fushë dhe do të ndihmojë në hapjen e një dere të re drejt suksesit. Për të qënë ndër fituesit e kësaj burse duhet të plotësoni dy kërkesa:

 1. Kalimi i testit të programimit ose shfaqja e rezultateve të jashtëzakonshme në Constructor Open Cup (regjistrimi do të fillojë së shpejti).
 2. Kalimi i një intervistë 30-40 minutëshe me një partner, pjesë e kësaj industrie. Intervista përmban pyetje teknike rreth informatikës dhe matematikës, motivimit tuaj dhe arritjeve të tjera arsimore.

Webinar: Building your future in IT

Ndërveprimi me softuerët është një pjesë thelbësore e jetës tonë të përditshme, duke prekur miliona njerëz – nga alarmi i telefonit deri te mediat sociale, bankat, madje edhe gatimi me furra inteligjente. Dhe pas gjithë këtyre produkteve inovative ka njerëz të talentuar, si ata tek JetBrains. 

Njihuni me Mikhail Vink menaxher i “Programeve Globale të Marketingut” të JetBrains dhe bashkohuni në një webinar dinamik që zbulon botën emocionuese të zhvillimit të softuerëve dhe se si mund të ndërtoni edhe ju një karrierë të suksesshme në IT.

Regjistrohuni në Webinar! 9 Mars 2023 në orën 17:00! 

Për më shumë informacion rreth procesit të aplikimit, na kontaktoni!

☎️: +355 69 40 40 415
📧: sidorela@integral.al

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message