Mundësia e fundit për aplikime në shkolla të mesme dhe kampe verore jashtë Shqipërisë!

10.08.2017


Takim me përfaqësues të zyrës së Integralit. Të martën, më datë 18.07.2017, ju mirëpresim në zyrën tonë, nga ora 9:00 deri në orën 18:00. Ju ftojmë të merrni pjesë në prezantimin e programeve dhe ofertave, dhënies së konsulencës dhe mundësi për takime direkte dhe aplikime për vendet e fundit ende të lira!

Ju ftojmë të informoheni mbi mundësitë e shkëlqyera të studimeve që ofron Kings College dhe se si mund të provoni një verë ndryshe tek Academic Summer.

Mos hezitoni të regjistroheni për të përfituar nga ofertat e minutës së fundit!

Etiketa:

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message