Mundësi unike për t’u bërë pjesë e një kampi veror amerikan në Bullgari!

14.02.2018

Kampe verore ne Bullgari


Po! Integral ofron këtë mundësi unike për të gjithë ata të cilët dëshirojnë një eksperiencë amerikane në Europë.

Kampi veror Golden Gate është një shkollë verore ndërkombëtare amerikane për adoleshentët e moshës 12 – 17 vjeç. Programi kombinon mësimin e gjuhës angleze me aktivitete që stimulojnë mendjen dhe trupin. Këto aktivitete përfshijnë sport, art, fotografi, aktivitete në plazh, e shumë të tjera. Në mbrëmje zhvillohen një sërë aktivitetesh për të zhvilluar aftësitë udhëheqëse dhe shoqërore.

Kids Camp Brigantina ndodhet në Detin e Zi në zonën e bukur të Albenës. Qëllimi i këtij kampi është t’u japë fëmijëve një model amerikan kampingu me një çmim të volitshëm!

I gjithë mësimi zhvillohet në gjuhën angleze dhe mësuesit janë anglezë dhe amerikanë. Nxënësit fokusohen në gramatikë, aftësi sociale, kreativitet dhe qasje inovative. Ata mund të zgjedhin dy nga kurset e ofruara më poshtë:

  • Hyrje në ekonomi
  • Përgatitje për universitet
  • Gazetari dhe shkrim kreativ
  • Komunikimi dhe sjellje kulturore
  • Teatër
  • Le të njohim atë që hamë

Organizohen aktivitete në plazh, bowling, not në pishinë, ndihma e parë, Arte dhe Mjeshtëri, yoga, Zumba, tenis, badminton, soccer, futboll, volejboll, basketboll, shah, fotografi, Frisbee , kulinari, palestër. Qëllimi i aktiviteteve në mbrëmje është rritja e vetëvlerësimit dhe krijimtarisë përmes ndërtimit të ekipit dhe parimeve të punës në grup.

Si shpërblim për punën që nxënësit bëjnë dhe për të rifreskuar energjitë, të shtunën e parë fëmijët do të marrin pjesë në një ekskursion ditor. Ofrohen këto aventura emocionuese: Jeep Safari, Paintball dhe shëtitje me varkë në lumin Kamchia.

Për më shumë informacion kontaktoni:

+355 69 80 40 601

ose na vizititoni në adresën: Rr. “Ibrahim Rugova”, Nd. 46, H. 4, Ap.6, Njësia administrative Nr.5, 1019, Tiranë

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message