London South Bank University vjen në Tiranë !

02.03.2020

Universiteti Anglez London South Bank


Përfaqësuesi i LSBU vjen sërisht në zyren e INTEGRAL në datën 11 Mars ora: 15:00 – 18:00  Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij takimi për tu informuar rreth studimeve në Britaninë e Madhe , programeve dhe aplikimeve.

 

London South Bank University (LSBU) është një universitet publik në Newington, Londër. Ajo ka 17.985 studentë dhe 1.700 staf, dhe është me qendër në Borough London of Southwark, pranë Bregut Jugor të lumit Thames, nga i cili merr emrin e tij. I Vendosur pak minuta nga qendra e Londrës, LSBU ka përgatitur studentë për më shumë se 125 vjet. Me afersisht 2,000 studentë ndërkombëtarë nga mbi 130 vende LSBU eshte vendi idela per studime universitare.LSBU-se I është dhënë cmim për përsosmëri në mësimdhënie nën Kornizën e Ekselencës së Mësimdhënies së Qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar (TEF). I gjithë personeli përmirëson mundësitë profesionale duke kombinuar njohuritë e tyre për praktikën e zhvilluar me teorinë e arsimit.

LSBU është i njohur në gjithë botën si një furnizues i programeve universitare të akredituara plotësisht dhe me Lidhje të shkëlqyera me kompani të njohura ndërkombëtare. Ai është vlerësuar si universiteti i vitit për punësimin e studenteve të diplolomuar nga The Sunday Times Good University Guide 2018 dhe 2019. LSBU renditet në 10 universitetet më të mira në Mbretërinë e Bashkuar për degën Finance dhe Kontabilitet ( The Guardian 2019) dhe i dyti në degën e Marketing ( Complete University Guide 2018). Gjatë 5 viteve të fundit universiteti ka investuar rreth £ 45 milion në kampus duke krijuar ambjente dhe kushte sa më moderne për studentët e vetë.

Përse duhet të zgjedhim London South Bank University?

  • Universiteti numer 1 në Londër për nivelin e lartë të punësimit për të sapodiplomuarit
  • Mjedis ndërkombëtar me mbi 2000 studente të huaj nga më shume se 130 shtete
  • Staf akademik professional dhe përqasje individuale me studentët
  • Të diplomuar të suksesshëm në industri të ndryshme
  • Kampus i integruar shumë afër qendrave ekonomike dhe kulturore të qytetit
  • Programe të akredituara nga shumë institucione akademike të njohura në mbarë botën
  • Një gamë e gjerë programesh si: Financë dhe Kontabilitet, Menaxhim biznesi, Marketing, Arkitekturë, Psikologji, Inxhinieri Elektrike dhe Elektronike
  • Bursa merite për studentët ndërkombëtare deri në £4000 për vitin e parë

 

Rezervoni takimin tuaj këtu ! 

 

Rr. “Ibrahim Rugova” , Nd. 46, H. 4, Ap. 5 Tiranë, Albania

 Ju mund të na gjeni edhe në Skype: integral.albania FB: Integral Programe Edukimi IG: integral.albania

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message