Javë falas në kampin veror të Kanadasë - Bëhuni pjesë e konkursit!

17.05.2018

Kampe Verore ne Kanada


Ndoshta po planifikoni të përgatiteni për në universitet ose thjesht jeni duke kërkuar për një eksperiencë te paharrueshme ndërkohë që mësoni. Përfitoni aftësitë e reja akademike, duke përqafuar një program emocionues të kohës së lirë të udhëtimeve dhe aktiviteteve në kampusin tonë spektakolar të oqeanit, dhe duke eksploruar Kanadanë. Të gjitha në një bashkësi ndërkombëtare studentësh nga çdo kontinent!

🏆 Cili është çmimi ?!

🆕  🆓 Një program i plotë 1 javor në Vancouver Island . Ju mund të studioni lëndët tuaja të preferuara gjatë eksplorimit të Kanadasë me shokët e sapo krijuar nga e gjithë bota!

➡️ Si mund të bëheni pjesë e konkursit?

Deri në datën 30 maj 2018, ftojmë të gjithë të interesuarit që të bashkohen në garën tonë për një vend të lire ne kampin tonë spektakolar të oqeanit në Vankuver Island per 1 javë. Gjithçka duhet të bëni është :

📌 Bëni LIKE  👍 faqen e Facebook : https://bit.ly/2IJUEri

📌 Komentoni tek postimi i konkursit arsyen se përse dëshironi të merrni pjesë në konkurs.

Pasi i keni bërë te dyja këto , automatikisht bëheni pjesë e konkursit.

🎯Rezultati do shpallet në dt. 30 Maj

‼ Nxitoni të bëheni pjesë  😍

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message