Grupi i dyte per kampet verore ne Angli

10.08.2017

Grupi i parë i nxënësve është kompletuar, ndaj ofrojmë një mundësi të dytë për të gjithë ata që dëshirojnë të ndjekin kamp veror të paharrueshëm ne Angli


OFERTË NË GRUP! Academic Summer në Sidcot

 

Përjetoni eksperiencën më të bukur të jetës tuaj! Argëtohuni duke mësuar!

Grupi udhëton me një shoqërues nga Shqipëria

Mosha: 7-12 vjeç dhе 13-18 vjeç

Akomodimi: kampus

Studimi: 30 ose 40 orë/javë

Mbërritja/Nisja: e shtunë – e shtunë

Periudha: 5-19 Gusht

Niveli i studimit: 7-12 vjeç, A2

                           13-14 vjeç, B1

                           15-18 vjeç, B2

Rreth shkollës

 

Sidcot School ndodhet në jug-perëndim të Anglisë, vetëm 20 minuta larg aeroportit Bristol dhe afërsisht 2 orë larg Londrës. Shkolla është e pajisur me pishinë, pistë kalërimi, Wi-Fi, bibliotekë, qendër arti dhe mensë moderne. Kurset zhvillojnë aftësitë e nevojshme për studim, u japin mundësinë nxënësve të njihen me terminologjinë e përdorur dhe përfshijnë konsultimin e librave shkollor.

Rreth kurseve

Kurs për fëmijë (7-12 vjeç)
Kursi përfshin 26 orë mësimi të gjuhës Angleze çdo javë, matematikë, shkenca natyrore, art dhe vetëpërgatitje. Mësuesit janë profesionistë dhe me shumë eksperiencë në mësimdhënien e fëmijëve të kësaj moshe.
Përgatitje dhe përsëritje për IGCSE/GCSE, IB dhe A-Levels (13-14; 15-18 vjeç)
Nxënësit e moshave 15-18 vjeç ndjekin 4 lëndë në javë, çdo lëndë duhet zgjedhur paraprakisht. Ato përfshijnë: art, teatër, muzikë, biologji, kimi, fizikë, ekonomi dhe biznes, dizajn dhe teknologji, histori, anglisht, shkrim eseje, aftësi prezantuese, letërsi, matematikë, informatikë dhe IT, teknologji të medias, psikologji, teori e dijes si dhe shoqëri dhe mjedis. Këto lëndë janë të disponueshme në varësi të numrit të nxënësve të regjistruar në to.
Sport akademik (13-18 vjec)
Kursi kombinon praktikimin e sporteve të ndryshme si: tenis, basketboll, hokej, kriket, vrapim, not etj., me trajnerë profesionistë, të cilët mësojnë teorinë dhe filozofinë e një sporti të caktuar. Gjithashtu ata mësojnë se si funksionon trupi i njeriut dhe principet e të ushqyerit të shëndetshëm.

Akomodimi

Akomodimi i nxënësve bëhet në dhoma individuale ose të përshtatshme për dy persona. Sipas rregullave dhomat individuale ofrohen për nxënësit e moshës mbi 16 vjeç. Për kursin për fëmijë ofrohen edhe dhoma me nga 3
ose 4 krevate. Banjot janë të përbashkëta dhe ndodhen në çdo kat. Në kampus ka ambjente të përbashkëta të cilat shërbejnë për kalimin e kohës së lirë, dhe janë të pajisura me kuzhinë dhe lavanderi.

Ekskursione, sporte dhe koha e lirë

Gjatë të shtunave dhe të dielave organizohen ekskursione njëditore për në Weston-Super- Mare, Thrope Park, Stafford, Oxford, Birmingham, Londër, Bournemouth, West Midlands Safari Park, Eden Project, Warwick dhe Bath. Gjithashtu, organizohen edhe ekskursione gjysëm ditore në Bristol, Berkey Castle, Wood House Park dhe Cardiff. Nxënësit mund të përdorin bazën sportive të shkollës e cila përfshin sallën e sportit dhe pishinën. Kundrejt një pagese shtesë ofrohet edhe hipizëm në hipodromin e shkollës. Stërvitjet janë të përshtatshme për të gjitha moshat dhe çdo javë mund të përzgjidhen 2 deri në 3 orë hipizëm. Gjatë pasditeve dhe mbrëmjeve organizohen aktivitete si: kërkim thesari, qitje, bowling, disko, kinema, barbecue, si dhe takime me pedagogët e brendshëm që shërbejnë si plotësim i programit studimor.

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message