Geneva Business School

27.05.2019

A keni menduar ndonjëherë të keni një karriere të suksesshme në fushën e International Banking ? Geneva Business School është zgjedhja e duhur për ju !


Geneva Business School (GBS)  është një institucion arsimor privat ndërkombëtar me kampuset kryesore nëGjenevëBarcelonë dhe Madrid. E themeluar në vitin 1995 si  Institut de Formation de Gestionnaire de Patrimoine (IFGP), sot GBS është një lider në edukimin cilësor zviceran i dedikuar për përgatitjen e liderave ne fushen e biznesit nderkombetar.  Aktualisht  ne te po studiojnë mbi 900 studentë nga 60 nacionalitete të ndryshme.

GBS ofron diploma bachelor, master dhe doktorature në Administrim Biznesi dhe Financë , ne  shtatë profile  të ndryshme duke u fokusuar në aspektet ndërkombëtare, gjeopolitike dhe dixhitale të menaxhimit, marketingut dhe sipërmarrjes. Klasat e vogla ne numer, u japin mundesine studenteve të përfitojnë nga qasjej  e personalizuar, e ofruar nga stafi profesionisht I fakultetit . GBS ofron programe shkëmbimi arsimor në të tre kampuset e veta  , si dhe diploma te dyfishta , te  akredituara në Zvicer dhe Mbretërinë e Bashkuar.

Mbi të gjitha, GBS inkurajon studentët e saj që të arrijnë potencialin e tyre të plotë dhe të ndjekin përsosmërinë në të gjitha nivelet. Studentët behen pjese e një ekipi akademik  të dedikuar ne gjetjen e mundësive profesionale, te cilat  zakonisht janë në formë internship . Ato ofrohen per te  të gjitha programet e studimit ,  në kompanitë dhe institucionet e tyre partnere.

Disa arsye pse duhet të zgjidhni Geneva Business School (GBS):

–  Qasje individuale dhe trajnim professional ne studentet ne programet BBA & MBA

– Të gjitha programet e studimit ofrohen në anglisht

– Mundësi praktike

– Transferim studimesh midis të 3 kampuseve (Gjeneve, Barcelone , Madrid.

– Profesorë të çertifikuar nga Google

– Leksionet ofrohen ne formen e rasteve studimore ne fushen e biznesit.

– Studentët perfitojne një diplomë të dyfishtë – Zvicerane dhe Britania e Madhe

Regjistrohuni online dhe rezervoni konsulencen tuaj FALAS !

Z. Kateryna Skytalinska , perfaqesuesja e Geneva Business School vjen ne Tirane , me date 5 Qershor 2019 , ora 15:00-18:00 , ne zyren e INTEGRAL

☎ +355694040901 / +355694040401

Etiketa:

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message