Ditë e hapur me Universitetin Coventry dhe takime për pranim direkt!

10.08.2017


Mos humbisni shansin që mund t’ju ndryshojë rrjedhën e jetës tuaj!

Të studiuarit jashtë është një eksperiencë unike. Investoni për një të ardhme të sigurt drejt rrugës së suksesit, tashmë mundësia për ta bërë këtë është fare pranë jush.

 

Të premten më datë 29.07.2016, organizihet takimi në zyrën e Integralit me Z. Claudiu Iordache, përfaqësues i Coventry University nga Anglia. Ju ftojmë të merrni pjesë në prezantimin e programeve që ofron ky Universitet.

Studentet e interesuar mund të aplikojnë direkt si edhe të testohen nga Universiteti për nivelin Gjuhës Angleze. Për më shumë informacion kontaktoni në numrat: 0694040401, 0664040701 ose shkruani në: arben@integral.al / cimi@integral.al

Ju mirëpresim!

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message