€5,000 Bursë për studentët ne programet MBA ne NITM

05.06.2024

Avanco në Karrierën tënde në Teknologji


Northern Institute of Technology Management dhe Integral së bashku ofrojnë bursa prej €5,000 për studentët MBA!

Integral me krenari njofton partneritetin e ri me Northern Institute of Technology Management (NIT), një shkollë private e biznesit pranë Universitetit Teknik të Hamburgut (TUHH). Kjo bashkëpunim ofron një mundësi fantastike për studentët nga Shqipëria për të ndjekur programin MBA në fushën e Technology Management në NIT.

Northern Institute of Technology Management: Avanco në Karrierën në Teknologji

Northern Institute of Technology Management (NIT) është një shkollë private e biznesit pranë Universitetit Teknik të Hamburgut (TUHH), një institucion prestigjioz i renditur ndër 10 universitetet teknike më të mira në Gjermani. I themeluar në vitin 1998, NIT ofron një kombinim unik të ekspertizës teknike dhe edukimit në menaxhim.

Çfarë e veçon NIT?

  • Fokus në Technology Management: Kurrikula e NIT është dizajnuar posaçërisht për të pajisur studentët me aftësitë dhe njohuritë e nevojshme për sukses në rolet udhëheqëse brenda industrisë së teknologjisë. Ata kombinojnë bazat e biznesit me një kuptim të thellë të përparimeve teknologjike.
  • Mësimi i drejtuar nga industria: NIT bashkëpunon ngushtë me kompanitë kryesore të teknologjisë për të siguruar që programet e tyre të jenë në përputhje me nevojat aktuale të industrisë. Studentët përfitojnë nga ligjëratat e ftuara të ekspertëve të industrisë dhe nga studimet e rasteve reale.
  • Profesorë me përvojë: NIT krenohet me një ekip profesorësh shumë të kualifikuar me përvojë të pasur si në akademi ashtu edhe në sektorin e teknologjisë. Ky kombinim unik mundëson një mësim praktik dhe të rëndësishëm.
  • Komuniteti ndërkombëtar dhe i larmishëm: NIT tërheq studentë nga e gjithë bota, duke krijuar një mjedis shumëkulturor për mësim. Studentët fitojnë përvojë nga ekspozimi ndaj perspektivave dhe qasjeve të ndryshme në menaxhimin e teknologjive.
  • Formati fleksibël i mësimit: Programi MBA i NIT ofrohet si një program me kohë të pjesshme, duke u mundësuar studentëve të studiojnë ndërsa vazhdojnë karrierën profesionale. Kjo fleksibilitet është ideale për profesionistët që dëshirojnë të përmirësojnë aftësitë e tyre pa hequr dorë nga detyrimet e punës.

Duke zgjedhur NIT-in, do të fitosh një arsim të shkëlqyer që të pozicionon për sukses në fushën gjithnjë në ndryshim të Technology Management.

€5,000 bursë ekskluzivisht për studentët e Integral

Bursa prej 5,000 euro që ofrohet nga NIT në bashkëpunim me Integral është e disponueshme ekskluzivisht për studentët që aplikojnë përmes Integral. Kjo bursë ofron një mundësi fantastike për studentët e Integral me përvojë për të fituar një diplomë MBA në Technology Management në një institucion të lartë të renditur.

Mos e humb këtë mundësi për të fituar një arsim të shkëlqyer në menaxhimin e teknologjive dhe për të avancuar karrierën tënde!

Për më shumë infomacion na kontaktoni:

+355 69 40 40 502

m.matija@integral.al

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message