A jeni gati për mundësinë e jetës? Aplikoni për bursa në Hollandë!

10.08.2017

Studime ne Hollande - Bursa studimi


Hollandë Programet Fellowship (NFP)

Programet Fellowship Hollandë (NFP) nxisin krijimin e kapaciteteve brenda organizatave në 51 vende duke ofruar bursa për trajnimin dhe edukimin për profesionistët. NFP është iniciuar dhe financuar plotësisht nga Ministria Hollandeze e Punëve të Jashtme.

The Netherland Scholarship

Këto bursa janë menduar për studentët ndërkombëtarë nga jashtë Zonës Ekonomike Evropiane (ZEE) të cilët duan të kryejnë studimet për programet Bachelor në Hollandë.
Shuma e bursave ëshë € 5000. Ju do të përfitoni këtë bursë në vitin e parë të studimeve tuaja.

Kush mund të aplikojë?

Rotterdam University of Applied Science ofron këto bursa për studentët Bachelor.

Rotterdam Business School
• International Business and Management Studies
• International Business and Languages
• Trade Management for Asia

Willem de Kooning Academy
• Graphic Design
• Life Style
• Fine Art

 

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message