Call us
00355 422 52 065

Lajmërime

14.03.2018

Nëse jeni duke kërkuar një diplomë ndërkombëtare dhe të përgatiteni për karrierën që dëshironi , zgjidhni The Hague University of Applied Science.

Nëse jeni duke kërkuar një diplomë ndërkombëtare dhe të përgatiteni për karrierën që dëshironi , zgjidhni The Hague University of Applied Science. Hollanda njihet për mësimdhënien cilësore në Anglisht, qasjen praktike në arsimin e lartë dhe tarifat shkollore të përballueshme. HUAS është një universitet i shkencave të aplikuara me filozofinë e kombinimt së bashku të[...] Read more
27.02.2018

Udhëtoni me Integral në Bullgari për eventin e “AUGB Musical and Start-Up conference” në dt. 30-31 Mars 2018

AUBG Campus Visit –Musical and Start-Up conference@Blagoevgrad” në 30-31 Mars. Për të gjithë studentët që dëshirojnë të studiojnë në AUBG dhe të aplikojnë nëpërmjet INTEGRAL, ne organizojmë udhëtimin në Bullgari duke iu dhënë mundësinë të shikoni nga afër ambjentet e kampusit dhe të përjetoni atmosferën e universitetit. Paketa përfshin: Transportin Akomodimin për një natë me[...] Read more
14.02.2018

Mundësi unike për t’u bërë pjesë e një kampi veror amerikan në Bullgari!

Po! Integral ofron këtë mundësi unike për të gjithë ata të cilët dëshirojnë një eksperiencë amerikane në Europë. Kampi veror Golden Gate është një shkollë verore ndërkombëtare amerikane për adoleshentët e moshës 12 - 17 vjeç. Programi kombinon mësimin e gjuhës angleze me aktivitete që stimulojnë mendjen dhe trupin. Këto aktivitete përfshijnë sport, art, fotografi,[...] Read more
07.02.2018

Panairi i Edukimit Jashtë Shqipërisë - Regjistrohuni online dhe kurseni kohë!

Panairi i Edukimit Jashtë Shqipërisë - Regjistrohuni online dhe kurseni kohë! Hyrja falas për të gjithë vizitorët në Panairin e Edukimit Jashtë Shqipërisë! Koha është e çmuar prandaj është e rëndësishme që regjistrimi për panairin të bëhet paraprakisht. Sistemi i regjistrimit krijon një listë institucionesh që i përshtaten preferencave tuaja. Në këtë mënyrë do të[...] Read more