Nëse jeni duke kërkuar një diplomë ndërkombëtare dhe të përgatiteni për karrierën që dëshironi , zgjidhni The Hague University of Applied Science. | Integral

Nëse jeni duke kërkuar një diplomë ndërkombëtare dhe të përgatiteni për karrierën që dëshironi , zgjidhni The Hague University of Applied Science.

14.03.2018

Nëse jeni duke kërkuar një diplomë ndërkombëtare dhe të përgatiteni për karrierën që dëshironi , zgjidhni The Hague University of Applied Science.

Hollanda njihet për mësimdhënien cilësore në Anglisht, qasjen praktike në arsimin e lartë dhe tarifat shkollore të përballueshme.

HUAS është një universitet i shkencave të aplikuara me filozofinë e kombinimt së bashku të teorisë dhe praktikës.

HUAS ka më shumë së 26 000 studentë të cilët vijnë nga më shumë se 140 vende të ndryshme në botë. Kjo gjë e bën universitetin një nga universitetet e shkencave të aplikuara me diversitetin më të madh të kombësive të ndryshme.

The Hague University of Applied Sciences ofron programe studimore në fushat e Studimeve Europiane, Ligjit Europian, Biznesit Ndërkombëtar, Marëdhënieve Ndërkombëtare dhe Menaxhimit të Sporteve.

Universiteti ofron 14 programe të cilat janë të zhvilluara në Anglisht të cilët variojnë nga inxhinieritë deri në biznes. The Hague University ofron 11 programe Bachelor dhe 3 programe Master, të zhvilluara ne Anglisht.

Universiteti ka parteneritet me 300 institucione në më shumë se 50 shtete si Brazil , Kine, Australi, USA, dhe disa vende në Europë.

Na vizitoni në prezantimin që do të zhvillohet në daten 21 Mars pranë zyrave të Integral dhe informohuni rreth universiteteve, programeve, aplikimeve, tarifave dhe bursave që ofrohen.

Aplikoni ne Hollande nepermjet Integral brenda dates 29 Mars dhe perfitoni nje senace falas “Si te shkruani nje leter motivimi “

Per me shume informacion , si edhe per regjistrime ju lutem kontaktoni:

Arben Mumajesi, Cel: +355 69 40 40 401

E-mail: arben@integral.al , ortensa@integral.al