Britanika | Integral

Mireserdhet ne Britanika!

Britanika është një shkollë e gjuhëve të huaja me qendër në Tiranë. Këtu ofrohet një metode e re për mesimin e këtyre gjuhëve, metoda CLIL (Mësimi me Përmbajtje dhe Gjuhë të Integruar).

Kurset e gjuhës nga Britanika janë një mënyrë e re për mësimin e Anglishtes për ata që kërkojnë aftësi gjuhe të cilësisë së parë. Ne ofrojmë programe cilësore nga mësues me kualifikim të lartë të cilët mbështeten nga mësues amtarë të anglishtes. Të gjitha programet tona janë dizenjuar nga stafi ynë britanik dhe ato ndjekin mënyrën tepër efektive CLIL.

Me më shumë se 22 vite përvojë në Mbretërinë e Bashkuar, Bullgari dhe Rumani, stafi ynë është i përgatitur mirë për t’i shërbyer nevojave të atyre që janë të interesuar të mësojnë Anglisht përmes metodave më të fundit.

Pika te rendesishme:

  •     Metoda e shkelqyer e mesimdhenies;
  •     Gama e gjere e kurseve te gjuhes se huaj per te gjithe;
  •     Mesues profesionale dhe me eksperience;
  •     Ambjent miqesor, komod dhe i sigurt per te mesuar.

Ne fund te kursit cdo student do te pajiset me Certifikate e cila njihet nga Ministria Mireqenies Sociale dhe Rinise.