Njihuni me fituesen e Konkursit "Fitoni një kamp veror FALAS ne Angli"! | Integral

Njihuni me fituesen e Konkursit “Fitoni një kamp veror FALAS ne Angli”!

10.08.2017

“Njihuni me fituesen e Konkursit “Fitoni një kamp veror FALAS ne Angli”!

Ajo quhet Oriola Biba, nxënëse e vitit të dytë në Shkollën “Lezha Academic Center”.

Urime edhe njëherë Oriola dhe të urojmë të kalosh sa më bukur në kampin veror që ke fituar!

Një falenderim i veçantë për të gjithë pjesëmarrësit e këtij konkursi!

Inkurajojmë të gjithë nxënësit që të marrin pjesë në konkurset që Integrali do të zhvillojë në të ardhmen.”

Suksese!

Ju ftojmë të ndiqni materialin fitues të çmimit të parë duke vizituar linkun e mëposhtëm:

https://youtu.be/Xm9FqHKjTxc