Minutat e fundit per rezervime! | Integral

Minutat e fundit per rezervime!

10.08.2017

Minutat e fundit per rezervimet ne kampet verore!

 

LAST MINUTE BOOKINGS!

Jeni akoma duke menduar per nje kamp veror per femijen tuaj?

Keni edhe nje mundesi te fundit ne destinacione si: Anglia, Gjermania, Zvicra, Italia, Franca, Belgjika, Malta dhe Spanja. Kampi veror eshte nje mundesi shume e mire per femijet si per argetim ashtu edhe per mesimin e nje gjuhe te huaj.

JU MIREPRESIM!

Ejani te INTEGRAL per detaje te metejshme, ose telefononi ne: +355664040701+35542252065