Lajmërime | Integral

Lajmërime

10.08.2017

Bursa "Queen's Award for Enterprise"

Me rastin e marrjes se cmimit “Queen’s Award for Enterprise 2014”, kolegjet e CAMBRIDGE EDUCATION GROUP ofrojne bursa per studentet!!! Nese ke mesataren te larte dhe je i interesur per te aplikuar ne CATS College Cambridge dhe Cambridge School of Visual & Performing Arts ne shtator 2014, na kontakto ne: 042252065; 0664040501 ose email: magda@integral.al Read more
10.08.2017

Hult International Business School

Diten e marte date 13 Maj 2014 ora 11:00 - 12:00 CEST Hult International Business School organizon Webinarin: Hult One-Year MBA and the Student Application Process. Global Head of Sales & Marketing, Pierre-Robert Francois Tissot, do te marre pjese ne kete webinar. Jeni te ftuar te merrni pjese per te mesuar me shume per procesin[...] Read more
10.08.2017

Perfaqesuese e CATS Colleges, Meghan Wright ne zyren e Integralit!

Ju njoftojme, se diten e Hene (28.04.2014) ne zyren e Integralit do te jete e pranishme perfaqesuese e CATS Colleges, Meghan Wright! Te gjithe te interesuarit per mundesite qe ofron Cambridge Education Group ne SHBA, Hollande dhe Angli: programet pergatitore per universitet, programet e shkollave te mesme si A-Level, IB dhe high school diploma, jane[...] Read more
10.08.2017

Perfaqesuese e University of Ulster ne zyren e Integral ne daten 24 prill!

Ne daten 24 Prill ne zyrat e Integral Educational Programs do te jete e pranishme Daniela Kanisova, Perfaqesuese e University of ULSTER.  Te gjithe te interesuarit per mundesite qe ofron University of Ulster jane te ftuar te vijne dhe te flasin personalisht me perfaqesuesen. Per te lene nje takim, ju lutem na telefononi. Jeni te[...] Read more