Lajmërime | Integral - Part 32

Lajmërime

16.05.2018

Përse duhet te zgjidhni Northampton Univeristy?

Përse duhet të na zgjidhni ne? Bursa Ndërkombëtare Pagesa e shkollimit deri në 30% të disponueshme për studentët universitar dhe pasuniversitar të cilët arritën nota të shkëlqyera në kualifikimet e tyre. Medalje Ari në Përsosmërisë së Mësimit Në vitin 2017, ne fituam medaljen e artë në Kornizën e Kualifikimit të Mësimit të Qeverisë (TEF), duke[...] Read more
15.05.2018

Takim I hapur me përfaqesuesen e Universitetit Northampton!

Ndoshta ju doni të studioni për një diplomë për të nisur karrierën tuaj ose për ta marrë atë në nivelin e ardhshëm? Ndoshta ju jeni të pasionuar për një profesion që ju ka rrëmbyer interesin dhe doni të mësoni çdo detaj që mundeni? Ndoshta doni të ndryshoni botën për më mirë? Angazhimi ynë për transformimin[...] Read more
09.05.2018

Bromsgrove Foundation Program

Programet Foundation jane programe pergatitore  qe ndihmojme studentet e e viteve te 2 ose te 3 te gjimnazit te permiresojme rezultatet e tyre dhe njohurite perpara se te aplikojne ne Universitet. Nje nder keto programe eshte edhe International Foundation Program (IFP) ne Bromsgrove. Programi eshte I dizenjuar per t’ju dhene dijet dhe aftesite e nevojshme[...] Read more
04.05.2018

Interior Design - Domus Academy

Ambienti ynë i jetesës është një element kyç në përcaktimin e cilësisë sonë të jetës. Në  boten tone bashkëkohore, dizajni I hapësires se brendshme është vazhdimisht në zhvillim, ndikuar nga risitë në zhvillim të përziera me njohuri nga fusha të tilla si arkitektura, psikologjia dhe teknologjia e informacionit. Kështu që, qasja është e nevojshme për[...] Read more