Lajmërime | Integral - Part 31

Lajmërime

05.06.2018

Ulje 50% në kostot vjetore të shkollimit për Shkollën Alpine!

Arsimi është një mënyrë jetese dhe shkolla duhet të jetë e pranishme në cdo aspekt të zhvillimit të individit. Themeluesi John Corlette e dinte se zhvillimi I ekuilibruar I mendjes, trupit dhe shpirtit do të kërkonte përbërës unik. Një vend unik. Dhe kjo është arsyeja pse Aigon, është ndërtuar në mal. “ Mali është shtëpia[...] Read more
25.05.2018

Rrisni prespektivat tuaja! - EU Business School

E themeluar në vitin 1973, EU Business School është shkolla ndërkombëtare e biznesit e nivelit të lartë me kampuset në Barcelonë, Gjenevë, Montreux, Mynih dhe ofron mesime edhe online. Me një mori programesh foundation, bachelor, master, MBA dhe doktorature të cilat fokusohen në administrimin e biznesit, biznesin ndërkombëtar, marketingut, financë etj. Qasja e tyre pragmatike[...] Read more
21.05.2018

Përse duhet te studioni ne UK?

 Të diplomuarit në Mbretërinë e Bashkuar  fitojnë më shumë se kolegët e tyre në shumicën e vendeve të botës dhe arsyet janë të dukshme. Fitimi i një diplome në Mbretërinë e Bashkuar është padyshim bileta juaj për të vendosur një të ardhme më të ndritshme dhe një karrierë të suksesshme akademike. Edukimi me cilësi të lartë[...] Read more
17.05.2018

Javë falas në kampin veror të Kanadasë - Bëhuni pjesë e konkursit!

Ndoshta po planifikoni të përgatiteni për në universitet ose thjesht jeni duke kërkuar për një eksperiencë te paharrueshme ndërkohë që mësoni. Përfitoni aftësitë e reja akademike, duke përqafuar një program emocionues të kohës së lirë të udhëtimeve dhe aktiviteteve në kampusin tonë spektakolar të oqeanit, dhe duke eksploruar Kanadanë. Të gjitha në një bashkësi ndërkombëtare[...] Read more