Lajmërime | Integral

Lajmërime

19.01.2023

Përjetoni ekpersiencën e Swiss Education Group – ne ju çojmë në Zvicër!

Dëshironi të studioni hoteleri turizëm , apo menaxhim biznes jashtë vendit! Dëshironi që përvec studimeve të jeni pjesë e shkollave më në zë të hoteleri turizmit ! Keni pasion gatimin apo kateringun? Jeni të interesuar për turizëm dhe industrinë e hotelerisë? Dëshironi të punoni në pozicione të larta drejtuese në të ardhmen? Përjetoni  ekpersiencën e[...] Read more
19.01.2023

Swiss Education Group, lider për studimet jashtë vendit në sektorin e turizmit dhe mikpritjes!

Swiss Education Group (SEG) është institucioni më I madh arsimor privat në Zvicër. SEG aktualisht operon 4 nga shkollat më të mira të mikpritjes në botë dhe ka më shumë se 6,000 studentë të regjistruar në programet e tyre. Me afro 40 vjet përvojë në edukimin e mikpritjes, biznesit dhe artit të kuzhinës, ata janë[...] Read more
12.01.2023

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për vitin shkollor 2023-2024

Dëshironi të  nisni studimet tuaja jashtë  vendit? Dëshironi të  studioni në  programet më  të  mira A-levels apo IB. Më  poshtë  do të  gjeni disa nga kolegjet më  të  mira jashtë  vendit , të  cilat i ofrojnë  këto programe. Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit[...] Read more
19.12.2022

Merrni një diplomë Master ose MBA në Budapest me bursë të plotë

Dëshironi të vazhdoni studimet master jashtë vendit , por ende keni pikëpyetjet tuaja! Dëshironi bursë të plotë , por ende nuk dini cili universitet e ofron atë? Ne e kemi një pëgjigje për ju. Merrni një diplomë master në Budapest me një bursë të plotë të mbështetur nga programi "Stipendium Hungaricum". Programi “Stipendium Hungaricum” bazohet[...] Read more