Lajmërime

10.08.2017

Vizita e nje miku te mire ne BRITANIKA!!

Profesori i nderuar, Vincent Smidowicz, me nje pervoje prej 30 vitesh ne mesimdhenien e gjuhes angleze do te jete ne Britanika nga datat 19- 21 Janar. Profesori eshte me nje eksperience te gjate ne mesimdhenien e gjuhes angleze, po ashtu eshte trajnues mesuesesh si dhe eshte marre per shume vite me manaxhim akademik ne shume[...] Read more
10.08.2017

Prezantimi nga American College of Thessaloniki ne zyren e Integralit!

Ju ftojme te vini ne zyren e e Integral Educational Programs, ne daten 21 nentor 2014 Drejtor per Europen ne Kolegjin Amerikan te Selanikut, z. Tarek Kouatli vjen ne Shqiperi per te prezantuar oferten e universitetit per studentet e ardhshem dhe per t'iu pergjigjur te gjitha pyetjeve tuaja ne lidhje me afatet e aplikimit, kerkesat,[...] Read more
10.08.2017

TOP EDUCATION TOUR vjen ne qytetin Tuaj!

Integral Educational Programs ju fton me kenaqesi per prezantime te veçanta ne lidhje me pranimin ne shkollat e mesme dhe kolegjet elitare ne Britanine e Madhe.   Prezantimet do te zhvillohen ne: 27 Tetor, ora 18:00 - Tirane 28 Tetor, ora 18:00 - Vlore 29 Tetor, ora 18:00 - Fier 30 Tetor, ora 18:00 -[...] Read more
10.08.2017

Interviste me Dr Liam Hughes dhe Erind Maho ne Vizion Plus

Nxenesi me i mire i kolegjit "Cardiff Sixth Form College" per vitin 2014, ka fituar bursen e plote ne Univeristetin e Cambidge per degen e inxhinerise!   Erind, student shqiptar i cili gjeti Cardiff Sixth Form College, studioi atje dhe doli me rezultate te shkelqyera, duke perfshire titullin e studentit me te mire nga i[...] Read more