Lajmërime | Integral

Lajmërime

20.02.2023

Studioni biznes dhe kaloni një verë të paharrueshme në Barcelonë!

 Për studentët e universitetit, të diplomuarit dhe profesionistët e rinj që dëshirojnë të mësojnë disa nga tendencat më të fundit në biznes dhe të plotësojnë studimet e tyre, EU Business School ofron Business Boot Camp në kampusin e Barcelonës.  Tek Business Boot Camp do të takoni profesionistë të fushës, do mësoni sesi ata po i[...] Read more
14.02.2023

Zbuloni ofertën nga Integral per kampet e verës në Europë!

Zbuloni ofertën nga Integral per kampet e verës në Europë!  Gjatë verës ju mund të dergoni fëmijen tuaj në një kamp veror në Europë ku ata pervec argetimit, mund te praktikojne gjuhet e huaja te preferuara. Çdo shtet në Evropë ka një histori të pasur nga e cila mund të mësojnë më shumë, dhe kontinenti[...] Read more
06.02.2023

AUBG OPEN HOUSE: PËRJETONI EKSPERIENCËN E TË QËNURIT STUDENT PËR NJË DITË!

AUBG OPEN HOUSE: PËRJETONI EKSPERIENCËN E TË QËNURIT STUDENT PËR NJË DITË! American University in Bulgaria, është një universitet privat në Blagoevgrad, Bullgari. AUBG është shpallur universiteti më i mirë Bullgar në Administrim Biznesi, Studime Evropiane, Gazetari dhe Komunikim, Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare. Ndërsa me programet e Ekonomisë, Shkencave Kompjuterike dhe Sistemeve të Informacionit,[...] Read more
20.01.2023

Nord Anglia Education vjen ne Tirane - 24 Shkurt!

Kurset e gjuhës dhe shkollat e mesme jashtë vendit janë hapat e pare te femijeve tuaj drejt nje te ardhme te ndritur ne universitetet me te mire ne bote dhe nje karriere te shquar! Shkollat ​​e mesme jashtë vendit ofrojnë një avantazh konkurrues për të diplomuarit e tyre si në aplikimin në universitetet më të[...] Read more