Lajmërime | Integral

Lajmërime

18.05.2022

Bursë për shkollë të mesme - David Game College

Po kërkoni shkollën e mesme më të mirë jashtë vendit për fëmijën tuaj? Merrni pjesë në konkursin e David Game College një ndër kolegjet më të mirë në Angli dhe fitoni deri në 50% Bursë! Kolegji David Game është në kërkim të studentëve ndërkombëtarë më të zgjuar dhe më të mirë nga e gjithë bota[...] Read more
12.05.2022

Prezantim informues për kampet e verës nga ekspertja Britanike e edukimit!

Kampet e verës jashtë vendit - 19 Maj, Hotel Xheko Imperial! Kampet verore të Academic në Angli (Londër & Bristol), Zvicër dhe Gjermani. Zgjidhni lëndët tuaja mësimore dhe aktivitetet për kohën e lirë, argëtohuni, vizitoni shumë vende interesante, sfidohuni, merrni një kualifikim lidershipi dhe bëni miq nga e gjithë bota. Në Gjermani mund të studioni[...] Read more
11.05.2022

11 Arsye për të çuar fëmijën tuaj në një kamp veror në Evropë!

Europa është një kontinent relativisht i vogël, ajo ka një diversitet mahnitës historik, kulturor, natyror dhe artistik. Europa tërheq më shumë turistë se kudo në botë, falë historisë së saj të rëndësishme, peizazheve që të lënë pa frymë dhe kulturës. Midis varieteteve të shumta të kampeve verore, ne kemi bërë një përzgjedhje të pasur destinacionesh[...] Read more
10.05.2022

FITONI NJË KAMP VEROR NJËJAVOR FALAS NË ANGLI

Dëshironi të kaloni 1 javë të paharrueshme në një kamp veror në Angli? “Integral Educational Programs” dhe Academic Summer ju japin këtë mundësi unike nëpërmjet konkursit “Fitoni një kamp veror njëjavor falas në Angi”, i cili do të zhvillohet deri më 31 Maj 2022. Nëse jeni midis moshës 13 dhe 17 vjeç, atëherë ne kemi një sugjerim për ju –[...] Read more