Kurse përgatitore për SAT dhe Kurse Anglishte në HARVARD | Integral

Kurse përgatitore për SAT dhe Kurse Anglishte në HARVARD

12.12.2018

⇛ PËRGATITUNI PËR PROVIMIN E SAT NË USA

29 QERSHOR – 23 KORRIK

SAT Summer Camp është një program akademik rezidencial, 4-javor, i projektuar për studentët ndërkombëtar që duan të përgatiten për provimet pranuese në universitet amerikane.

Cfarë ju duhet për të aplikuar:

➤ Nxënësit e klasës 10-12
➤ Mosha 15-18 vjeç
➤ Gjuha angleze: Toefl: 80 ose IELTS: 6.5
➤ Ese me 500 fjalë
➤ Mesatarja te pakten 3.0 nga 4.

Çfarë përfshihet në cmim:

⇨ Mbikëqyrje dhe mbështetje studimore nga studentët e Harvard dhe MIT.
⇨ Strehimi në kampus.
⇨ Vizitat dhe tarifat e aktiviteteve.
⇨ Aktivitete sportive të ndryshme.
⇨ 3 vakte të plota + snacks
⇨ Sigurim shëndetësor amerikan.
⇨ Transporti


⇛ MËSONI ANGLISHTEN NË USA

29 QERSHOR – 19 KORRIK

Bëhuni pjesë e kampit tonë veror të gjuhës angleze. Mësuesit janë pjesë e skuadrës tonë të kolegjeve dhe universiteteve më në zë të Amerikës.

Çfarë përfshihet në cmim:

⇨ Biletat për të gjithë atraksionet turistike të planifikuara
⇨ Akomodimi
⇨ Projektet shtese
⇨ Vizitat turistike
⇨ 3 vakte të plota + snacks
⇨ Sigurim shëndetësor amerikan.
⇨ Workshope