Kostot dhe Buxheti i Vlerësuar për programin Work and Travel | Integral

Kostot dhe Buxheti i Vlerësuar për programin Work and Travel

27.01.2021

Shumica e studentëve pjesëmarrës në programin Work and Travel shpenzojnë midis $ 1500 dhe $ 2000 gjatë qëndrimit të tyre në Shtetet e Bashkuara. Ne sugjerojmë që pjesëmarrësit të kenë një buxhet të paktën $900 deri $1200 për të mbuluar kostot dhe depozitat e tyre fillestare kur të mbërrijnë në SH.B.A., si dhe për të mbuluar çdo situatë emergjente të papritur.

Për t’ju dhënë disa udhëzime mbi financat tuaja gjatë kohës që do të jeni në SH.B.A., ju lutemi rishikoni shpenzimet standarde të vlerësuara për një person të vetëm gjatë një programi tipik pune dhe udhëtimi në Shtetet e Bashkuara. Këto vlerësime do t’ju ndihmojnë të planifikoni udhëtimin tuaj në përputhje me rrethanat.

  • Shpenzimet e udhëtimit: 80 dollarë
  • Strehimi: 80 dollarë në javë. Sigurohuni që të sillni një muaj depozitë.
  • Ushqimi: 300 dollarë në muaj
  • Produkte të kujdesit personal: 35 dollarë në muaj
  • Të ndryshme: 80 dollarë

Në përgjithësi, studentët mund të mbulojnë shpenzimet e mësipërme me fitimet nga puna e tyre kryesore. Sondazhi ynë më i fundit tregoi se studentët janë në gjendje të fitojnë para të mjaftueshme për të mbuluar këto shpenzime dhe shumë janë në gjendje të kursejnë dhe madje të mbajnë disa fitime kur kthehen në vendet e tyre.

  • Të gjithë studentët fitojnë të paktën pagën minimale.
  • 62% e studentëve kanë fituar pagë jashtë orarit dhe 25% e pjesëmarrësve kanë punuar një punë të dytë.
  • 47% e studentëve kanë fituar më shumë se 10.01 dollarë për orë shtesë.

Ju lutemi vizitoni National Standard: Food, Clothing and Other Items në websitin Internal Revenue Service’s për të mësuar më shumë rreth kostove të jetesës në SH.B.A.

Përse duhet të zgjidhni Integral Educational Programs?

• Integral group ka dërguar mbi 10,000 studentë në programin veror Work and Travel në Shtetet e Bashkuara
• Ne kemi oferta të shkëlqyeshme për punë! Përveç kësaj, ne përpiqemi ta bëjmë më të lehtë për ju gjetjen e punëdhënësit më të mirë.
• Ne jemi në dispozicionin tuaj në maksimum! Ju zgjidhni mënyrën e komunikimit – telefonatë, mesazh, email, WhatsApp, Viber.
• Ne organizojmë një aplikim të shpejtë dhe pa shqetësime
• Ne ofrojmë siguracion për rimbursim në raste të ndryshme.
• Ne kemi çmimin më të mirë për Work and Travel.
• Të gjithë klientët tanë janë të siguruar gjatë programit.
• Ne punojmë me dy sponsorët më të medhenj dhe të besueshëm për programin Work & Travel USA : InterExchange dhe CIEE

Për të mësuar më shumë mbi programin Work & Travel ju ftojmë të merrni pjesë në prezantimin online me konsulenten e Integral për programin Work & Travel më datë 18 Shkurt, ora 16:00 – 17:00.

Për tu regjistruar në programin WAT:

Programi Work and Travel 2021, regjistrohuni këtu!

☎️: +355 69 40 40 901
📧: xhensila@integral.al