Vendet janë të limitura! Rezervo vendin tënd tani!

REGJISTROHU KETU

Pse është e rendesishme një shkolle e mesme jashtë vendit

Arsimimi në një shkollë të mesme jashtë vendit u jep nxënësve mundësi të përjetojnë kultura të ndyshme dhe mjedise ndërkombëtare. Këto përvoja do t'i ndihmojnë ata të zgjerojnë horizontet e tyre, të mbushin boshllëqet gjuhësore, të aftësohen në gjuhë të huaja të ndryshme dhe të fitojnë mundësi shumë më të mëdha për arsimim të mëtejshëm drejt universiteve më ekskluzive si ato të Ivy League ose Russell Group.

Helen do t'ju informojë për:

  • Programet akademike- IB, GSCE, A-Levels
  • Shkollat e Mesme Prestigjoze
  • Bursat Akademike
  • Kampet Verore Jashtë Vendit

Pervoja e saj e gjatë si dhe angazhimi me gjimnazet më të mira në Angli, është me vlerë për të gjithë ato familje të cilat po planifikojnë që fëmijët e tyre të nisin studimet në një gjimnaz në Mbreterinë e Bashkuar, këtë shtator ose shtatorin e 2024.

REZERVO NJE TAKIM TANI!

Përse një kamp veror jashtë vendit është i rëndësishëm!

Një kamp veror jashtë vendit ofron një mjedis të sigurt për fëmijët që të zhvillojnë aftësi sociale, aftësi vendimmarrëse dhe ndoshta edhe të përjetojnë mrekullitë jashtë në natyrë. Gjithashtu, praktikimi i aftësive të reja gjuhësore u ofron atyre një mundesi për të kuptuar botën nga një këndvështrim krejtësisht i ri, duke i inkurajuar ata të përqafojnë zakone dhe nuanca të reja kulturore.

Një kamp veror jashtë vendit do t’ju përgatisë për t’u regjistruar në disa nga shkollat e mesme dhe universitetet më të mira në bote!

"Have a British Tea with Helen" dhe merr më shumë info për:

  • Kampet e verës, tarifat, kurset e gjuhës, aktivitetet jashtëshkollore, akomodimin etj.
  • Informacione të përditësuara lidhur me kampet e verës.
  • Me ndihmën e Helen, ju do të jeni në gjendje të krijoni një strategji të suksesshme për të ardhmen e fëmijës suaj – duke zgjedhur sistemin e duhur shkollor sipas profilit personal të fëmijës suaj, hapave të aplikimit dhe procesit të testimit.
May
4
  • Hotel Xheko Imperial
  • 17:00-19:00

*Kujdes! Vendet në prezantim janë te limituara. Regjistrohuni ne linkun me poshte për te rezervuar vendin tuaj!

© 2023 All rights reserved | INTEGRAL ALBANIA