Vizita e Kate Walewska / Regional Manager / Ulster University | Integral

Vizita e Kate Walewska / Regional Manager / Ulster University

10.08.2017

Kate Walewska Regional Manger nga University of Ulster do te jete e pranishme ne Shqiperi dhe ne zyrat e Integral Educational Programs ne datat 21 dhe 22 Tetor. Kate do te jete e ftuar ne disa nga shkollat me prestigjoze te Tiranes ku do te zhvillohet edhe workshopi “Mundesite e studimit ne Angli”.

Te gjithe te interesuarit per me teper informacione mbi mundesite qe ofron University of Ulster per studentet shqiptar jane te lutur te na kontaktojne nepermjet e-mail apo ne numrat tane te kontaktit.

Jeni te mirepritur!