Zbritje ekskluzive deri në 20% për kampet verore në Zvicër!

Nëse dëshironi që fëmijët tuaj të kalojnë një eksperiencë unike në një prej vendeve më të bukura në Europë, ju ftojmë të vizitoni Integral në datat 30 Janar – 5 Shkurt për të zgjedhur kampin e preferuar veror!

Zvicra është një ndër vendet më të bukura, më të sigurta dhe me standartet më të larta të jetesës në Europë. E njohur jo vetëm për traditën në prodhimin e orëve cilësore, çokollatës, djathit dhe sportin e skive, por edhe në ofrimin e një arsimi tejet cilësor dhe të sigurtë, ajo është destinacioni perfekt për këtë verë. Fëmijët tuaj do të kenë mundësinë të mësojnë në shkollat verore më prestigjoze në Zvicër, të cilat kanë një eksperincë shumëvjeçare në mësimdhënie dhe organizojnë aktivitete edukative, argëtuese dhe të sigurta.

Regjistrohuni këtu

TASIS - LE CHATEAU DES ENFANTS

Mosha: 4-10 vjeç

Gjuha: Anglisht, Frëngjisht

Data: 24 Qershor - 20 Korrik & 23 Korrik - 12 Gusht

 • Kampi veror në Villa Belvedere ofron kurse fillestare dhe të avancuara në frëngjisht dhe anglisht.
 • Aktivitetet jashtë shkollore përfshijnë lojëra të ndryshme (pantomimën), natën e Harry Potter, shfaqjen e talenteve, gjuetinë e thesarit, turnetë sportive, robotikën, artet performuese dhe pamore, shkencën.
 • Nxënësit përjetojnë emocione të paharrueshme gjatë një vizite në një fabrikë të vërtetë çokollate, udhëtime me varkë në liqenin Lugano dhe një vizitë në kështjellat mesjetare në Bellinzona. 
Më shumë informacion

TASIS LUGANO

Mosha: 11 -18 vjeç

Gjuha: Anglisht, Frëngjisht, Italisht

Data: 24 Qershor - 20 Korrik & 23 Korrik - 12 Gusht

 • Shkolla amerikane në Lugano është vendosur në vilën e famshme Villa de Nobili .
 • Studentët zgjedhin nga 15 module të ndryshme
 • Klasat e gjuhës, arkitekturën dhe dizajnin, shkrimin akademik, përgatitjen e diplomës ndërkombëtare, kuzhinën italiane, përgatitjen e portofolios, Lean Startup Masterclass, modën dhe dizajnin, muzik, fotografinë dixhitale, shkrim, kampin ditor, futboll me Milanin , basketboll me Armani, akademi tenisi ose golfi, crossfit dhe shumë më tepër.

SWISS LANGUAGE CLUB

Mosha: 10 - 16 vjeç

Gjuha: Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht

Data: 25 Qershor - 12 Gusht

 • Kampi ndodhet në një zonë malore dhe piktoreske pranë Montreux në Zvicër
 • U jep të rinjve mundësinë të eksplorojnë interesat e tyre, të zbulojnë pasione të reja dhe të bëjnë miq të rinj nga e gjithë bota
 • Ky program dinamik veror merr një qasje gjithëpërfshirëse ndaj zhvillimit të pjesëmarrësve - duke kombinuar të mësuarit praktik me përvojat që rrisin besimin dhe krijojnë kujtime të qëndrueshme. Një verë e kaluar këtu do t'ju ndihmojë të përgatiteni për një të ardhme të shkëlqyer.

WORLD OF HOSPITALITY AND WORLD OF CULINARY

Mosha: 10 - 16 vjeç

Gjuha: Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht

Data: 25 Qershor - 12 Gusht

 • Kampi ndodhet në një zonë malore dhe piktoreske pranë Montreux në Zvicër
 • U jep të rinjve mundësinë të eksplorojnë interesat e tyre, të zbulojnë pasione të reja dhe të bëjnë miq të rinj nga e gjithë bota
 • Ky program dinamik veror merr një qasje gjithëpërfshirëse ndaj zhvillimit të pjesëmarrësve - duke kombinuar të mësuarit praktik me përvojat që rrisin besimin dhe krijojnë kujtime të qëndrueshme. Një verë e kaluar këtu do t'ju ndihmojë të përgatiteni për një të ardhme të shkëlqyer.

AIGLON THE CLASSIC

Mosha: 8 - 12 vjeç

Gjuha: Anglisht, Frëngjisht

Data: 25 Qershor - 28 Korrik

 • Kur studentët i bashkohen Shkollës Verore Aiglon, ata hyjnë jo vetëm si nxënës, por edhe si eksplorues
 • Mësimet e pasura të kombinuara me aventura unike në natyrë sigurojnë që ata fëmijët të kthehn në shtëpi të sigurt, të aftë dhe të gatshëm për aventurat e rradhës
 • The Classic ofron një kurs të fokusuar sipas zgjedhjes suaj që do t'i lejojë fëmijës tuaj të zgjerojë aftësitë gjuhësore, të përfshihet në një aktivitet në natyrë si tenisi, golfi ose kalërimi, ose të studiojë një nga lëndët STEM

AIGLON THE EAGLE

Mosha: 13 - 16 vjeç

Gjuha: Anglisht, Frëngjisht

Data: 25 Qershor - 28 Korrik

 • The Eagle është një kamp veror për aventurierët e vërtetë
 • U jep të rinjve mundësinë të eksplorojnë interesat e tyre, të zbulojnë pasione të reja dhe të bëjnë miq të rinj nga e gjithë bota
 • Ky program dinamik veror u jep mundësinë adoleshentëve të përjetojnë një program sfidues - duke kombinuar të mësimin me aventurat praktike që rrisin besimin dhe krijojnë kujtime të qëndrueshme.

Regjistrimet përfundojnë për:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Përfitoni zbritje ekskluzive deri në 20% për kampet verore në Zvicër

Regjistrohuni tani