Zbritje ekskluzive deri në 10% për kampet verore në Gjermani!

Nëse dëshironi që fëmija juaj të kalojë një eksperiencë unike në një prej vendeve më inovatore në Europë, ju ftojmë të vizitoni Integral deri më datë 29 Prill për të zgjedhur kampin tuaj të preferuar veror!

Dëshironi të gjeni një mënyrë argëtuese dhe produktive për fëmijën tuaj për të kaluar pushimet verore?

Një kamp veror në Gjermani është zgjedhja e duhur! Kampet verore në Gjermani kombinojnë argëtimin me mësimin real të gjuhës Gjermane dhe zhvillimin konkret në të folurit e kësaj gjuhe. Fëmija juaj do të kthehet në shtëpi me miq të rinj nga e gjithë bota dhe me një interes të ri për gjuhën gjermane. Temat gjithpërfshirëse dhe motivuese, aktivitetet e ndryshme, puna në grupe të vogla si dhe me projekte për të cilat pjesëmarrësit duhet të mobilizojnë në mënyrë aktive të gjitha njohuritë e tyre gjuhësore, u mundësojnë atyre të përmirësojnë shpejt aftësitë e tyre komunikuese.

Regjistrohuni këtu!

Academic Camp Germany

Mosha: 11-17 vjeç

Gjuha: Anglisht, Gjermanisht

Data: 2 Korrik - 30 Korrik

 • Kampi Akademik i Gjermanisë ndodhet në Schloss Heessen në North Rhine-Westphalia, në qytetin Hamm.
 • Ju mund të zgjidhni të studioni lëndë në anglisht ose gjermanisht ose të bëni një kombinim të të dyjave. Ky program është i shkëlqyeshëm nëse po mendoni të studioni në Gjermani ose nëse doni të qëndroni në BE këtë verë në një program akademik.
 • Metodologjia e mësimdhënies bazohet rreth CLIL: Përmbajtja dhe mësimi i integruar i gjuhës. Do të studioni përmbajtjen e lëndëve akademike dhe në të njëjtën kohë, përmirësoni aftësitë tuaja në anglisht ose gjermanisht.
Më shumë informacion

Dialoge Bodensee Sprachschule

Mosha: 13-17 vjeç

Gjuha: Gjermanisht

Data: 19 Qershor - 31 Korrik

 • Për më shumë se 30 vjet, Dialoge – Bodensee Sprachschule ka ofruar programet e duhura gjuhësore për studentë nga e gjithë bota me kohë të pjesshme ose me kohë të plotë
 • Qoftë një kurs i shkurtër rifreskues në gjermanisht ose kurs gjuhësor afatgjat Dialoge ka ofruar gjithmonë kurse të përshtatshme për këdo të interesuar.
 • Studentët në Dialoge mësojnë gjermanisht atje ku të tjerët do të dëshironin të shkonin me pushime. Pikërisht në zemër të trekëndëshit kufitar Gjermani – Austri – Zvicër. Në ishullin historik me pamje nga liqeni i bukur i Konstancës, porti Lindau dhe Alpet. Në këtë vend vërtet është e lehtë të mësosh gjermanisht. 

Actilingua

Mosha: 14-17 vjeç

Gjuha: Gjermanisht

Data: 10 Qershor - 31 Korrik

 • Mësimi zhvillohet në ndërtesën e rinovuar të hotelit Youth Hotel A&O, i cili ofron kushte të shkëlqyera për mësim dhe akomodim
 • Mësimi bëhet në pesë klasa të qeta dhe të ndritshme në të njëjtën ndërtesë, të pajisura me pajisje audio dhe video.
 • Viena ofron mundësi të shumta për kalimin e kohës së lirë dhe për tu argëtuar. Gjatë javës organizohen vizita në muze, kështjella dhe parqe të ndryshme në qytet. Të shtunën dhe të dielën zhvillohen ekskursione një ditore dhe gjysëm ditore.

Actilingua

Mosha: 16-19 vjeç

Gjuha: Gjermanisht

Data: 3 Korrik - 27 Gusht

 • Kurs Pushimi: Kursi është i dizenjuar për të rinjtë që dëshirojnë të përmirësojnë njohuritë e gjuhës Gjermane dhe të vizitojnë zonat turistike të qytetit të Vienës. Mësimi ofrohet 20 ose 30 orë në javë.
 • Kursi OSD: Gjatë kampit veror, nxënësit mund të regjistrohen në një kurs individual për pajisjenme çertifikatën OSD, për të cilën kërkohen 8 orë përgatitje e specializuar mësimore.
 • Akomodimi bëhet në konvikt për të rinj në dhoma dyshe të pajisura me banjo individuale.

Regjistrimet përfundojnë për:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Përfitoni zbritje ekskluzive deri në 10% për kampet verore në Gjermani

Regjistrohuni tani