Kampet verore të gjuhës në Gjermani dhe Austri -

Zbritje ekskluzive në kurset verore të gjuhës gjermane!

Mësoni gjermanisht në vendet gjermanisht-folëse me zbritje ekskluzive në kampet verore për fëmijë dhe të rritur. Kaloni një verë plot, dinamike dhe produktive me kurset më të mira të gjuhëve të huaja jashtë vendit.

Nga kështjellat mesjetare dhe liqenet e kristalta deri te çokollata e shijshme, Gjermania dhe Austria janë destinacione të preferuara biznesi dhe turistike jo vetëm për Shqiptarët, por edhe për pjesën tjetër të botës.

Kampet verore janë një mënyrë e shkëlqyer për t'i ndihmuar fëmijët tuaj të flasin gjermanisht në një mjedis lokal. Pavarësisht nga sfera e interesit të fëmijëve tuaj, kampet verore ofrojnë një shumëllojshmëri të gjerë përvojash të jashtëzakonshme!

Përfitoni nga një zbritje ekskluzive deri në 10% në përzgjedhjen tonë speciale të kurseve të gjuhës gjermane gjatë "Study German" deri më 25 maj.

Regjistrohuni këtu!

Zbritje ekskluzive për rezervime deri më 25 maj 2023!


Academic Summer- Germany

Mosha: 12-17 vjeç

Gjuha: Anglisht, Gjermanisht

Data: 2 Korrik - 30 Korrik

  • Academic Summer në Gjermani u zhvillua në Kështjellën Hessen në qytetin Hamm në shtetin federal të Rhine-Westfalisë në veri të Gjermanisë.

Kurse:

  • Explorers nga 12 deri në 14 vjeç

Ky program është i dedikuar për pjesëmarrësit që po mbarojnë shkollën fillore dhe po përgatiten për shkollën e mesme.

  • Programi Engagers nga 15 deri në 17 vjeç

Ky program bazohet në programin IB, por në lëndë që pjesëmarrësi zgjedh. Ai përbëhet nga 30 mësime gjermanisht në javë.

*10% zbritje për rezervime deri më 25 maj 2023.


ActiLingua Academy- Vienna

Mosha: 16-19 vjeç

Gjuha: Gjermanisht

Data: 3 Korrik - 12 Gusht

  • Ky kurs është për adoleshentët e rinj të pavarur që duan të përmirësojnë aftësitë e tyre të gjuhës gjermane dhe të eksplorojnë Vjenën.
  • Gjermanishtja mësohet në grupe me maksimum 15 pjesëmarrës në 20 ose 30 orë mësimi në javë dhe 5 orë shtesë kulturore.
  • Gjatë pushimeve verore, pjesëmarrësit mund të regjistrohen në një kurs shtesë OSD për t'u përgatitur për marrjen e një certifikate të njohjes së gjuhës gjermane.
  • Kursi përfshin tetë orë trajnim të specializuar për provimin e certifikimit.

*Zbritje prej 100 EUR për rezervime të paktën 2 javë me akomodim

Përfitoni zbritje ekskluzive deri në 10% për kampet verore në Gjermani

Regjistrohuni tani

Regjistrimet përfundojnë për:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds