KAMPE VERORE NË KANADA

Atmosferë unike dhe pamje natyrore piktoreske

E izoluar dhe pak e njohur, Kanadaja është një destinacion i dëshirueshëm për shkak të kufirit të përbashkët me SHBA-në, atmosferës unike urbane dhe atraksioneve natyrore piktoreske. I krijuar si një shtet kolonial, ai ndërthur kulturën britanike, franceze dhe lokale. Vendi ka një popullsi jashtëzakonisht të larmishme me një gjë të përbashkët - të gjithë janë miqësorë dhe të sjellshëm, dhe bashkëveprimi me ta do të përmirësojë aftësitë tuaja në anglisht dhe frëngjisht, pasi Kanadaja është një nga vendet e pakta me dy gjuhë zyrtare. I vendosur në pjesën franceze të Kanadasë, Montreali është vendi ideal për studentët që duan të rrethohen nga kreativiteti, natyra që të lë pa frymë dhe ngjarje të paharrueshme kulturore. Në të njëjtën kohë, adhuruesit e peizazheve të bukura të qytetit, ushqimit të mirë dhe sportit mund t'i gjejnë të gjitha në Toronto - qyteti më i populluar në vend.

GJUHËT QË MUND TË MËSONI

GJUHA E LËNDËS

Gjuha angleze

Gjuha franceze

DESTINACIONET NË KANADA

DESTINACIONET

TORONTO
TORONTO
TORONTO
MONTREAL
MONTREAL
MONTREAL
VANCOUVER
VANCOUVER
VANCOUVER

REZERVO NJË KONSULENCË

KONTAKTONI KONSULENTËT TANË

Plotësoni formularin dhe rezervoni takimin tuaj për një konsultë me përfaqësuesin tonë.
 

Rezervoni

Rezervoni një konsulencë

Hapi 1 nga 3

ABONOHUNI PËR LAJMËRIME DHE OFERTA AKTUALE

Merrni informacionin aktual nga Integral

Ju lutemi zgjidhni për cilat programe dëshironi të merrni lajme dhe oferta:

pages.front.server_error_title pages.front.server_error_message