Dëshironi të studioni në një nga universitetet elitë në Angli?

November
1


Në datën 1 Nëntor ora 15:00 në zyrën e Integralit do të jetë i pranishëm përfaqësuesi i Newcastle University London , për të informuar më shumë studentet për programet bachelor të bisnesit që ky universitet ofron. 

 Ju ftojmë në zyrën tonë për të takuar personalisht me përfaqësuesin!

Do të keni mundësi të merrni informacionet, të dorëzoni dokumentet e aplikimit, dhe të njihni nga afër programet që universiteti ofron . 

REGJISTROHUNI KËTU

Universiteti i Newcastle, prej më shumë se 180 vitesh , është një universitetet me një reputacion shumë të mirë për mënyrën e mësimdhënies në nivele të larta akademike, si pjesë e Russel Group.

Universiteti i Newcastle London, ndodhet në qendër të Sheshit Mile, një zonë shumë active e qytetit e rrethuar nga qendra biznesi.

Programet e universitetit janë përgatitur nga Newcastle University Business School, e cila mban akreditimin e trefishtë (AACSB, AMBA, EQUIS).

Kampusi universitar, i pozicionuar në zemër të Londrës , ofron për studentët e tij një atmosferë mikëpritëse, me një staf miqësor dhe facilitete moderne. 

Në pikëpamjen globale , universiteti renditet nga Times Worldwide University Worldwide Rankings 2019/2020 në 150 universitetet më të mira , si edhe është vlerësuar me cmimin e artë nga TEF, për nivelin e lartë të mësimdhënies.

INTO ndihmon studenteve të huaj në vazhdimin e studimeve të nivelit bachelor dhe master në SHBA ose në Britaninë e Madhe, duke ofruar përgatitjen e nevojshme për të rritur shanset e tyre për pranimin. Më ndihmën e INTOs studentët kanë mundësi të zgjedhin universitetin më të përshtatshëm nga një listë e gjatë e universiteteve partnerë. 

Into dhe Newcastle University kanë një bashkëpunim të gjërë dhe me parapërgatitjet që Into ofron studentët ndjehen të sigurt në fillimin e studimeve në Newcastle University. 

Cilësia e lartë e kurseve të ofruara nga INTO i mundëson studentëve pranimin në universitetet më prestigjoze në të gjithë botën brënda dhe jashtë rrjetit të INTOs. 

90% e studentëve të INTOs vazhdojnë studimet në shkollën e lartë sipas zgjedhjes së tyre!

Bursa deri në 3,000 Paund ! 

1 Nëntor , ora 15:00 , Zyra e INTEGRALNiveli Bachelor

Undergraduate Foundation / Pathways (Integrated Freshman Year / International Year One) 

Këto programe kombinojnë përmirësimin e gjuhës Angleze dhe aftësive akademike me projekte. Ato janë të dizenjuara për të përgatitur studentët për fillimin e suksesshëm të studimeve në nivelin bachelor në një nga univeristet në Angli ose Amerikë ose për kalimin direkt në vitin e dytë të studimeve bachelor. 


Gjuha Angleze

Studentëve ofrohet një gamë e gjërë progamesh për gjuhën Angleze për të arritur qëllimet e tyre akademike, profesionale dhe personale, në kampusin e universitetit. Programet përfshijnë: Anglishte Akademike, Anglishte të Përgjithshme dhe të Studiuarit jashtë vendit në gjuhën Angleze.

Ndryshoni jetën tuaj!

Të studiuarit jashtë është një eksperiencë që ju ndryshon jetën. Hidhni hapin e parë drejt karrierës së ëndrrave tuaja!

1 Nëntor , ora 15:00 , Zyra e INTEGRAL

REGJISTROHUNI KËTU

Rr. Abdyl Frasheri, Pall 11, Shkalla 5, Kati 2, Tirana, Albania

Phone: +355 422 52 065

Cell: +355 66 40 40 901

E-mail: ortensa@integral.al

ins: integral.albania

w: http://www.integral.al/

fb: Integral Programe Edukimi

Copyright © Integral 2019